• -30%
Kleerhanger 3 Stuks Groen
Kleerhanger 3 Stuks Groen

Kleerhanger 3 Stuks Groen

8 op voorraad
Base Toys
BK2577E
€ 2,77 € 3,95 -30%

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een opgeruimde kledingkast begint bij het netjes ophangen van je kleding. En wat is er beter dan dat te doen met kleurrijke kleerhangers van dennenhout? De groene kleerhanger set van dennenhout is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat al je kleren mooi in de kast hangen. Deze kleurrijke kleerhangers worden geleverd in een set van 3 stuks en zijn gemaakt van hoogwaardig dennenhout.

Deze groene kleerhangers zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar ook nog eens heel mooi om te zien. Het frisse groen van de kleerhangers geeft je kledingkast een vrolijke uitstraling. En dankzij het dennenhout zijn deze kleerhangers geschikt voor alle soorten kleding, van delicate blouses tot zware jassen.

De kleerhangers zijn voorzien van een antislip laagje, waardoor je kleding er niet vanaf kan glijden en kreukvrij blijft. En omdat de hangers allemaal hetzelfde zijn, blijft je kledingkast mooi overzichtelijk. Geen gedoe meer met verschillende soorten hangers die niet goed bij elkaar passen.

Met de groene kleerhanger set van dennenhout wordt het organiseren van je kledingkast een feestje. Deze kleerhangers zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens heel leuk om te zien. Ze zijn perfect voor iedereen die van kleur en een opgeruimde kledingkast houdt.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel nu de groene kleerhanger set van dennenhout en geniet van een vrolijke en georganiseerde kledingkast!

Afmetingen: 31 x 19cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
31 x 19cm
Materiaal
Hout
Kleur
Groen
EAN code:
8720573258265
8 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst