Servetten Happy Bday Stippen 20st.
Servetten Happy Bday Stippen 20st.

Servetten Happy Bday Stippen 20st.

10 op voorraad
Folat
FL65112
€ 2,99

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van elke verjaardag een feestelijk en kleurrijk evenement met deze set van 20 gekleurde servetten met de tekst "Happy Birthday"! Met hun vrolijke ontwerp en royale afmetingen van 33 x 33 cm zijn deze servetten perfect voor het decoreren van de feesttafel en het schoonhouden van je gasten.

De servetten zijn gemaakt van hoogwaardig papier en bieden niet alleen een praktische oplossing om gemorste drankjes en kruimels op te vangen, maar voegen ook een feestelijke touch toe aan elke verjaardagsviering. Het kleurrijke ontwerp met de opdruk van "Happy Birthday" in verschillende tinten maakt ze geschikt voor zowel kinderfeestjes als volwassenenfeestjes.

Met een set van 20 servetten heb je voldoende voor al je gasten. Of je nu een intiem feestje organiseert of een groot verjaardagsevenement hebt gepland, deze servetten zorgen ervoor dat iedereen zijn maaltijd kan genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over vlekken of morsen.

De ruime afmetingen van 33 x 33 cm zorgen ervoor dat deze servetten geschikt zijn voor allerlei soorten gerechten en snacks. Of het nu gaat om taart, hapjes of zelfs een volledige maaltijd, deze servetten bieden voldoende oppervlakte om je gasten te helpen bij het schoonhouden van hun handen en mond.

Naast hun functionele eigenschappen zijn deze servetten ook een geweldige decoratieve toevoeging aan je feesttafel. Ze voegen een levendige en feestelijke uitstraling toe en passen perfect bij andere feestdecoraties. Combineer ze met bijpassende ballonnen, tafelkleden en bordjes om een complete verjaardagssfeer te creëren.

Bestel vandaag nog deze set van 20 gekleurde servetten met de tekst "Happy Birthday" en maak je verjaardagsfeest compleet! Met hun kleurrijke ontwerp, royale afmetingen en praktische eigenschappen zijn deze servetten een essentieel onderdeel van elke verjaardagsviering.

Afmeting artikel: 33 x 33cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
25 x 25 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Feest
EAN code:
8714572651127
10 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst