• Alleen online
Bekers Happy Bday Stippen 8st.
Bekers Happy Bday Stippen 8st.

Bekers Happy Bday Stippen 8st.

5 op voorraad
Folat
FL65111
€ 2,95

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je klaar voor een feestje met deze vrolijke Happy Bday Stippen bekers! Deze set van 8 kartonnen feestbekers voegt een kleurrijk en feestelijk accent toe aan elke verjaardagstafel. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een familiebijeenkomst of een ander feestelijk evenement, deze bekers zijn de perfecte aanvulling op de drankjes die je serveert.

De bekers hebben een speels en levendig stippenpatroon, waardoor ze direct in het oog springen. Met hun levendige kleuren en vrolijke uitstraling creëren ze een feestelijke sfeer en maken ze van elk drankje een bijzondere traktatie. Of je nu koffie, thee, frisdrank of een andere warme of koude drank serveert, deze bekers zijn ideaal geschikt voor elke gelegenheid.

Deze kartonnen bekers zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch. Ze hebben een inhoud van ongeveer 250 ml, waardoor ze voldoende ruimte bieden voor je favoriete drankjes. Bovendien zijn ze stevig en duurzaam, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden vastgehouden zonder te vervormen of te lekken.

De Happy Bday Stippen bekers zijn niet alleen geschikt voor verjaardagen, maar ook voor andere feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om een jubileum, een babyshower, een picknick of een gezellig samenzijn, deze bekers voegen een speelse en feestelijke touch toe aan elke gelegenheid.

Dus, maak je feesttafel compleet met deze geweldige set van 8 Happy Bday Stippen feestbekers. Bestel ze nu en zorg ervoor dat je gasten kunnen genieten van hun drankjes in stijl. Voeg een kleurrijk accent toe aan je feestje en maak van elk moment een speciale en onvergetelijke ervaring!

Afmeting: inhoud 250 ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
inhoud 250 ml
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572651110
5 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst