Uitdeelzakjes Happy Bday Stippen 8st.
Uitdeelzakjes Happy Bday Stippen 8st.

Uitdeelzakjes Happy Bday Stippen 8st.

5 op voorraad
Folat
FL65114
€ 2,25

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je je vriendjes verrassen na afloop van je verjaardagsfeestje? Dan zijn deze Happy Birthday Confetti Uitdeelzakjes precies wat je nodig hebt! Vul ze met heerlijk snoepgoed en leuke cadeautjes als herinnering aan jouw feestje. Deze uitdeelzakjes zijn verpakt per 8 stuks en zijn een geweldige manier om je vriendjes te bedanken voor hun aanwezigheid en het delen van deze speciale dag.

De Happy Birthday Confetti Uitdeelzakjes zijn niet alleen praktisch, maar ook feestelijk en opvallend. Elk zakje is versierd met vrolijke confetti en een kleurrijk "Happy Birthday" ontwerp, waardoor ze perfect passen bij de feestelijke sfeer van je verjaardagsfeestje. Je vriendjes zullen blij verrast zijn als ze zo'n kleurrijk en feestelijk zakje ontvangen.

Deze uitdeelzakjes bieden voldoende ruimte om allerlei lekkernijen en kleine cadeautjes in te stoppen. Vul ze met snoepjes, chocolaatjes, kleine speeltjes of andere verrassingen die je vriendjes zeker zullen waarderen. Op deze manier kunnen ze nog lang nagenieten van jouw verjaardagsfeestje en heb je een blijvende herinnering gecreëerd.

De verpakking bevat 8 uitdeelzakjes, dus je hebt genoeg om al je vriendjes te trakteren. Deze zakjes zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn gemakkelijk te openen en te sluiten. Dit maakt ze ideaal om te gebruiken tijdens het feest en om mee naar huis te nemen als cadeautje.

Kortom, verras je vriendjes na afloop van je verjaardagsfeestje met deze Happy Birthday Confetti Uitdeelzakjes. Vul ze met snoepgoed en leuke cadeautjes om je vriendjes te bedanken en hen een blijvende herinnering aan jouw feestje te geven. Bestel vandaag nog je set van 8 uitdeelzakjes en maak van je feestje een onvergetelijke ervaring voor iedereen!

Afmeting artikel: 23 x 16,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
23 x 16,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Feest
EAN code:
8714572651141
5 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst