Party Prikkers Happy Bday Stippen 50st.
Party Prikkers Happy Bday Stippen 50st.

Party Prikkers Happy Bday Stippen 50st.

2 op voorraad
Folat
FL65108
€ 2,35

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van elk feestje een knalfeest met deze feestelijke Happy Birthday Party Prikkers! Deze kleurrijke prikkers zijn de perfecte toevoeging aan je feestdecoratie. Met hun vrolijke confetti patroon en de opdruk 'Happy Bday' zorgen ze direct voor een feestelijke sfeer.

De set bevat maar liefst 50 cocktail prikkers, waardoor je genoeg hebt om al je hapjes en drankjes te versieren. Of je nu cupcakes, fruitspiesjes, kaasblokjes of andere lekkernijen serveert, met deze prikkers geef je ze een feestelijke touch. Je kunt ze ook gebruiken als decoratieve accenten in bloemstukken of als leuke details op tafel.

De prikkers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn stevig genoeg om verschillende soorten voedsel vast te houden. Ze zijn ook herbruikbaar, dus je kunt ze bewaren voor toekomstige feestjes of speciale gelegenheden.

Of je nu een verjaardagsfeestje, jubileum, babyshower of ander feest viert, deze Happy Birthday Party Prikkers voegen gegarandeerd een feestelijke en speelse touch toe aan je decoratie. Ze zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en zullen zeker de aandacht trekken van je gasten.

Bestel nu deze set van 50 Happy Birthday Party Prikkers en maak van elk feestje een kleurrijk spektakel! Voeg een feestelijke sfeer toe aan je hapjes en drankjes en maak van je feest een onvergetelijke ervaring. Laat je gasten genieten van de feestelijke details en vier het leven met deze vrolijke prikkers.

Afmeting verpakking: 14 x 10 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 14 x 10 x 2 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Feest
EAN code:
8714572651080
2 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst