Tafelkleed Happy Bday Stippen
Tafelkleed Happy Bday Stippen
Tafelkleed Happy Bday Stippen

Tafelkleed Happy Bday Stippen

7 op voorraad
Folat
FL65113
€ 3,95

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je je verjaardag op een kleurrijke en feestelijke manier vieren? Dan is dit vrolijke Happy Bday tafelkleed een absolute must-have! Met zijn levendige kleuren en speelse stippen in alle kleuren van de regenboog, brengt dit tafelkleed een feestelijke sfeer naar elke verjaardag.

Het tafelkleed heeft een royale afmeting van 130x180cm, waardoor het perfect geschikt is voor de meeste standaardtafels. Of je nu een klein intiem feestje viert of een groter evenement organiseert, dit tafelkleed past altijd. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zowel duurzaam als gemakkelijk schoon te maken is, waardoor je het keer op keer kunt gebruiken voor verschillende verjaardagen.

De kleurrijke stippen op het tafelkleed zorgen voor een vrolijke en feestelijke uitstraling. Ze geven een speels karakter aan de feesttafel en maken het tot een echte blikvanger. Of je nu een kinderverjaardag, een tienerfeestje of een volwassenenfeest organiseert, dit tafelkleed voegt gegarandeerd een vleugje vreugde en kleur toe aan de gelegenheid.

Naast het decoratieve aspect is dit tafelkleed ook zeer functioneel. Het beschermt je tafel tegen morsen, vlekken en krassen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het opruimen van ongelukjes tijdens het feest. Het is gemakkelijk af te vegen en schoon te maken, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van het feest en minder tijd hoeft te besteden aan het schoonmaken achteraf.

Kortom, dit kleurrijke Happy Bday tafelkleed is de perfecte toevoeging aan je verjaardagsfeest. Het brengt vrolijkheid, kleur en bescherming naar de feesttafel, waardoor je verjaardag vieren nog gezelliger wordt. Bestel vandaag nog dit tafelkleed en maak van je verjaardag een onvergetelijke en feestelijke gebeurtenis!

Afmeting artikel: 180 x 130 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
180 x 130 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Buurman en Buurman
Thema
Feest
EAN code:
8714572651134
7 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst