• -30%
Memory Piraat
Memory Piraat
Memory Piraat
Memory Piraat

Memory Piraat

17 op voorraad
LG-Imports
LG7091
€ 2,28 € 3,25 -30%

  • Bekijk meer van Piraten
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ga op een avontuurlijke reis met deze prachtige Piraat Memory Set! Met dit spannende piratenthema kun je dezelfde kaartjes bij elkaar zoeken en het spel winnen. Memory is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om je concentratie en geheugen te ontwikkelen.

Deze Memory Set is speciaal ontworpen met kleurrijke piratenillustraties die je meenemen naar een wereld van schatten en piratenschepen. Het spel is eenvoudig te spelen: draai twee kaartjes om en probeer de identieke afbeeldingen bij elkaar te vinden. Onthoud goed waar de kaartjes liggen, want alleen met een scherp geheugen kun je de meeste paren verzamelen en het spel winnen!

Memory is een spel dat geschikt is voor alle leeftijden. Het stimuleert niet alleen de cognitieve vaardigheden, maar ook de concentratie en observatievermogen. Het is een leuke activiteit om samen met vrienden en familie te spelen, of het nu tijdens een gezellige avond thuis is of op een verjaardagsfeestje.

Deze Piraat Memory Set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bevat stevige kaartjes die lang meegaan. De kaartjes zijn ook gemakkelijk vast te houden door kleine handjes. Het spel kan overal worden gespeeld, of het nu thuis is, op vakantie of in de klas. Neem het mee en beleef overal plezier met dit avontuurlijke piratenspel!

Ontwikkel je concentratie en geheugen terwijl je geniet van spannende piratenavonturen met de Piraat Memory Set. Bestel nu en verzamel zoveel mogelijk paren om het spel te winnen. Verrijk je spelcollectie met dit educatieve en leuke geheugenspel en maak van elke speelmoment een onvergetelijke ervaring!

Afmetingen: verpakking 17 x 17 x 2,5cm, kaartje 7 x 7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 17 x 17 x 2,5cm, kaartje 7 x 7cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Thema
Piraat
EAN code:
5413247070913
17 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst