Kwartetspel Sinterklaas
Kwartetspel Sinterklaas
Kwartetspel Sinterklaas

Kwartetspel Sinterklaas

15 op voorraad
Wins Holland
1560309B
€ 3,99

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk en gezellig Sinterklaasspel om met vrienden en familie te spelen tijdens de feestelijke decembermaand? Zoek niet verder, want het Sinterklaas Kwartetspel is precies wat je nodig hebt! Dit spel is speciaal ontworpen voor iedereen die van Sinterklaas en zijn feest houdt.

Het Sinterklaas Kwartetspel is een spannend kaartspel waarbij je setjes van vier bij elkaar passende Sinterklaaskaarten moet verzamelen. De kaarten zijn voorzien van leuke afbeeldingen van cadeautjes, Sinterklaas, en vrolijke Pieten. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk kwartetsets te verzamelen en daarmee de overwinning binnen te halen.

Met 32 ronde kaarten in verschillende kleuren, waaronder de rode Sint en de gele Sint, biedt dit kwartetspel urenlang plezier voor spelers van alle leeftijden. Kinderen en volwassenen kunnen samen genieten van dit leuke en leerzame spel, dat concentratie, geheugen en strategisch denken bevordert.

Het Sinterklaas Kwartetspel is perfect voor een gezellige avond met het gezin of als vermaak tijdens een Sinterklaasfeest. Het is echter belangrijk op te merken dat het spel niet geschikt is voor kinderen jonger dan 3 jaar vanwege kleine onderdelen.

Kortom, met het Sinterklaas Kwartetspel breng je de feestelijke sfeer van Sinterklaas in huis en zorg je voor plezier en vertier voor jong en oud. Bestel het spel vandaag nog en maak van de Sinterklaasperiode een nog groter feest!

Afmeting verpakking: 8 x 8 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking: 8 x 8 x 6 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8711851897023
15 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst