• -10%
  • Pakket
Tol Sinterklaas 12 Stuks
Tol Sinterklaas 12 Stuks
Tol Sinterklaas 12 Stuks
Tol Sinterklaas 12 Stuks

Tol Sinterklaas 12 Stuks

140 op voorraad
LG-Imports
LG4279-12
€ 2,97 € 3,30 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Treed binnen in de magische wereld van Sinterklaas met onze betoverende bundel van 12 Sinterklaas tolletjes! Deze unieke tolletjes vangen de vreugde en opwinding van het Sinterklaasfeest in een speels en interactief speeltje. Laat de tolletjes draaien en beleef plezier met een vleugje Sinterklaasmagie!

Het Sinterklaas tolletje is een feestelijk en kleurrijk item dat perfect past bij de vrolijke sfeer van het Sinterklaasfeest. Met een vrolijke afbeelding van Sinterklaas en zijn trouwe metgezel Zwarte Piet, brengen deze tolletjes de kenmerkende charme van het feest direct naar je kinderen. Ze zijn ideaal om te spelen, verzamelen en delen met vrienden en familie.

Deze bundel van 12 Sinterklaas tolletjes biedt niet alleen vermakelijk speelplezier, maar ook een gelegenheid om kinderen fijne motorische vaardigheden en hand-oog coördinatie te ontwikkelen terwijl ze proberen de tolletjes zo snel en lang mogelijk te laten draaien. Het draaien van de tolletjes kan ook een gevoel van concentratie en focus bevorderen, terwijl kinderen zich onderdompelen in het plezierige spel.

Of je nu op zoek bent naar een leuke aanvulling voor een Sinterklaasfeest, een aardigheidje voor een schoen of een speels cadeautje om de feestvreugde te vergroten, deze bundel van 12 Sinterklaas tolletjes biedt een geweldige mogelijkheid om het Sinterklaasgevoel op een speelse en interactieve manier te beleven.

Bestel vandaag nog deze betoverende bundel van 12 Sinterklaas tolletjes en laat de kinderen genieten van een stukje Sinterklaasmagie terwijl ze de tolletjes ronddraaien en zich vermaken met vrienden en familie. Maak van dit Sinterklaasfeest een onvergetelijke ervaring vol vreugde en speelsheid!

Erg leuk om uit te delen tijdens een Sinterklaas feest of te trakteren in de klas of kinderopvang tijdens de Sinterklaas viering.

Verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting: diameter 3.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 3.5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8740236588133
140 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst