• -10%
  • Pakket
Stempel Voetbal 60 Stuks
Stempel Voetbal 60 Stuks
Stempel Voetbal 60 Stuks
Stempel Voetbal 60 Stuks

Stempel Voetbal 60 Stuks

27 op voorraad
LG-Imports
LG6694-60
€ 15,25 € 16,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Score Groots met deze grote bundel van 60 Voetbal Stempels - Het Perfecte Uitdeelcadeautje voor Jonge Voetbalfans!

Ben je op zoek naar een creatief en leuk geschenk dat de passie voor voetbal bij kinderen stimuleert? Zoek niet verder! Onze bundel van 60 Voetbal Stempels is de ideale keuze voor diverse gelegenheden, van voetbalthema kinderfeestjes tot kinderopvang, BSO-activiteiten en zelfs als een verrassend extraatje in restaurants bij kindermenu's. Deze kleurrijke en speelse stempels zullen niet alleen kinderen verrukken, maar ook hun verbeelding en creativiteit aanwakkeren.

De 60 Voetbal Stempels zijn veel meer dan gewone stempels - ze zijn de sleutel tot een wereld vol voetbalplezier. Elk stempelontwerp is gedetailleerd en levendig, met voetbalgerelateerde afbeeldingen die de passie voor het spel weerspiegelen. Van voetballen en doelen tot enthousiaste spelers, deze stempels nemen kinderen mee naar het veld en stimuleren hun creativiteit terwijl ze hun eigen voetbalverhalen en avonturen creëren.

Of je nu een voetbalthema kinderfeestje plant, op zoek bent naar een leuke activiteit voor kinderopvang en BSO, of een vleugje opwinding wilt toevoegen aan kindermenu's in restaurants, de 60 Voetbal Stempels zijn een veelzijdige keuze. Ze kunnen dienen als beloningen, geschenken, of gewoon als een manier om het voetbalenthousiasme levendig te houden. Ze zijn ook ideaal om uit te delen aan jonge voetbalfans na een spannende wedstrijd.

Deze stempels zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar bevorderen ook creativiteit en zelfexpressie. Kinderen kunnen hun eigen voetbalscènes creëren, teamkleuren aanbrengen en hun favoriete spelers tot leven brengen. Het gebruik van stempels stimuleert de fijne motoriek en helpt kinderen om hun verbeelding op papier tot leven te brengen.

Onze Voetbal Stempels zijn gemaakt met oog voor detail en kwaliteit. Het kleurrijke en dynamische ontwerp maakt ze aantrekkelijk voor jonge spelers en fans. Elke stempel is ontworpen om lang mee te gaan, waardoor ze een blijvende bron van voetbalplezier zijn.

Kortom, de 60 Voetbal Stempels zijn niet alleen stempels, maar ook bronnen van plezier, creativiteit en voetbalenthousiasme. Of het nu gaat om een voetbalthema kinderfeestje, kinderopvang, BSO-activiteiten of restaurantattenties, deze veelzijdige stempels zullen zorgen voor lachende gezichten en onvergetelijke momenten. Wacht niet langer en voeg een vleugje voetbalplezier toe met de 60 Voetbal Stempels!

In ons assortiment vind je veel stempels in verschillende thema's en formaten. Van een Paw Patrol stempel tot houten stempels, maar ook complete sets met natuurlijk stempelkussen. Stempels zijn ook ideaal voor het versieren van tekeningen, kaarten en knutselwerkjes.

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 4 x 2.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4 x 2,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8740236588164
27 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst