• -10%
Traktatiedoosje Eenhoorn
Traktatiedoosje Eenhoorn
Traktatiedoosje Eenhoorn

Traktatiedoosje Eenhoorn

85 op voorraad
LG-Imports
LG8762
€ 0,62 € 0,69 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als je binnenkort een eenhoorn feestje organiseert en op zoek bent naar een leuke manier om jouw vriendjes en vriendinnetjes te trakteren, dan zijn deze doosjes zeker iets voor jou! Deze doosjes zijn perfect om te vullen met traktaties of kleine cadeautjes en zijn ook nog eens erg leuk om te zien.

Deze doosjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn veilig voor gebruik. Ze hebben een vrolijk eenhoorn ontwerp met mooie pastelkleuren, waardoor ze er erg aantrekkelijk uitzien. Bovendien zijn deze doosjes gemakkelijk te vouwen en te vullen, waardoor je snel en eenvoudig de leukste traktaties kunt maken.

Of je nu een verjaardagsfeestje geeft, een babyshower organiseert of gewoon iets leuks wilt doen voor jouw vriendjes en vriendinnetjes, deze doosjes zijn perfect voor elke gelegenheid. Vul ze met snoepjes, kleine speeltjes of andere lekkernijen en maak er een onvergetelijk feest van.

Deze doosjes zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Gebruik ze als onderdeel van jouw tafeldecoratie of vul ze met kleine cadeautjes voor jouw gasten. Met deze doosjes in een eenhoorn thema zorg je ervoor dat jouw feestje een magische sfeer krijgt!

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke en originele manier om jouw vriendjes en vriendinnetjes te trakteren op jouw eenhoorn feestje, dan zijn deze doosjes zeker iets voor jou. Bestel ze vandaag nog en maak van jouw feestje een onvergetelijke ervaring! De prijs per stuk maakt het gemakkelijk om precies het aantal doosjes te bestellen dat je nodig hebt.

Meer Eenhoorn producten vind je hier.

Afmeting doosje opgebouwd: 12 x 12,5 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
traktatiedoosje 12 x 12,5 x 6cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247087621
85 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst