• -10%
Traktatiedoosje Dinosaurus
Traktatiedoosje Dinosaurus
Traktatiedoosje Dinosaurus
Traktatiedoosje Dinosaurus

Traktatiedoosje Dinosaurus

1153 op voorraad
LG-Imports
LG8765
€ 0,62 € 0,69 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een fantastisch traktatiedoosje met een dinosaurus thema? Dan zijn deze traktatiedoosjes met afbeeldingen van dinosaurussen precies wat je nodig hebt! Of je nu binnenkort een feestje geeft of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om traktaties uit te delen, deze doosjes zijn een geweldige keuze.

Met deze traktatiedoosjes kun je de leukste traktaties meegeven aan je vriendjes. Vul ze met snoepjes, kleine speeltjes of andere verrassingen en zie hoe de gezichten van de kinderen oplichten van vreugde wanneer ze hun doosje openen. De afbeeldingen van dinosaurussen geven de doosjes een avontuurlijk en speels tintje, perfect voor kinderen die gefascineerd zijn door deze prehistorische wezens.

Naast het uitdelen van traktaties zijn deze doosjes ook ideaal om cadeautjes in te geven. Of het nu een verjaardagscadeau, bedankje of kleine attentie is, verpak het in deze schattige dinosaurusdoosjes en maak het extra speciaal. De ontvangers zullen verrast en blij zijn met de creatieve presentatie van hun cadeau.

De traktatiedoosjes zijn individueel geprijsd, zodat je precies het aantal kunt bestellen dat je nodig hebt. Of je nu een klein feestje viert of een groot evenement organiseert, je kunt eenvoudig de gewenste hoeveelheid bestellen.

Daarnaast zijn deze traktatiedoosjes ook geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals kinderfeestjes, kinderopvang, schooltraktaties, BSO en meer. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn gemakkelijk in elkaar te zetten, waardoor ze praktisch zijn en perfect voor drukke ouders en organisatoren.

Dus, waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog deze leuke traktatiedoosjes met dinosaurusafbeeldingen en maak van jouw feestje een groot succes. Geef de leukste traktaties of cadeautjes en creëer onvergetelijke herinneringen voor de kinderen.

Afmeting doosje opgebouwd: 12 x 12,5 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
traktatiedoosje 12 x 12,5 x 6cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247087652
1153 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst