• -10%
Stickers Voetbal
Stickers Voetbal
Stickers Voetbal

Stickers Voetbal

145 op voorraad
LG-Imports
LG9744
€ 0,23 € 0,25 -10%

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar stoere en glinsterende stickers om je werkjes of projecten een voetbalthema te geven? Dan zijn de Glinsterende Voetbal Stickers perfect voor jou! Deze stickers zijn niet alleen leuk voor voetballiefhebbers, maar ook voor iedereen die graag een stoere en opvallende touch aan zijn of haar werkjes toevoegt.

De set bestaat uit een velletje met daarop verschillende stickers van een voetballer, goal, voetbal en andere voetbalaccessoires. De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een glinsterende afwerking, waardoor ze extra opvallen en een feestelijke uitstraling hebben.

Met deze stickers geef je jouw notitieboek, agenda, cadeauverpakking, of knutselwerkje in een handomdraai een stoere voetballook. De stickers zijn eenvoudig te gebruiken en kunnen gemakkelijk worden aangebracht en verwijderd zonder sporen achter te laten.

Of je nu een fanatieke voetbalsupporter bent of gewoon houdt van een stoere uitstraling, de Glinsterende Voetbal Stickers zijn een geweldige aanvulling op je knutsel- en decoratiecollectie. Je kunt ze ook cadeau geven aan vrienden, familie of collega's die van voetbal houden.

Kortom, geef je werkjes een stoere en opvallende uitstraling met de Glinsterende Voetbal Stickers! Bestel nu en voeg een vleugje voetbal toe aan je dagelijkse bezigheden.

Prijs per stuk, verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Afmeting: 11,5 x 7 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,5 x 7 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247097446
145 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst