• -10%
  • Pakket
Traktatiedoosje Circus 12st.
Traktatiedoosje Circus 12st.
Traktatiedoosje Circus 12st.
Traktatiedoosje Circus 12st.
Traktatiedoosje Circus 12st.

Traktatiedoosje Circus 12st.

8 op voorraad
LG-Imports
LG8737-12
€ 10,13 € 11,25 -10%

Dit pakket bevat


Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Circus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van het einde van jouw kinderverjaardag een magisch circusfeest met deze betoverende circus partyboxen! Deze speciale bundel van 12 partyboxen is perfect om aan het einde van het feestje aan de kleine gasten mee te geven, zodat ze nog lang kunnen nagenieten van het circusavontuur. Met deze circus partyboxen maak je de verjaardag compleet en geef je de kinderen een stukje vreugde om mee naar huis te nemen.

De circus partyboxen zijn volledig in het thema van het circus en brengen de feestvreugde tot leven. De kleurrijke afbeeldingen van clowns, acrobaten, dieren en circusattributen zorgen voor een vrolijke en feestelijke sfeer. De kinderen zullen enthousiast zijn bij het zien van deze opvallende partyboxen.

Deze bundel van 12 circus partyboxen biedt voldoende exemplaren om al jouw kleine gasten te verrassen. Vul de partyboxen met lekkernijen zoals snoepjes, popcorn of kleine traktaties. Je kunt ook denken aan kleine speeltjes of verrassingen die passen bij het circus thema. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt de boxen naar wens personaliseren met naamstickers of bedankkaartjes.

De circus partyboxen zijn gemaakt van stevig karton en hebben een handig handvat, waardoor ze gemakkelijk door de kinderen gedragen kunnen worden. Ze zijn compact van formaat, maar bieden voldoende ruimte om verschillende traktaties en cadeautjes in te doen. Het uitdelen van deze partyboxen aan het einde van het feestje zorgt voor een feestelijke en memorabele afsluiting.

Bestel vandaag nog deze bundel van 12 circus partyboxen en geef jouw kinderverjaardag een betoverend einde. Met deze unieke en feestelijke partyboxen zullen de kinderen nog lang napraten over het geweldige circusfeestje dat ze hebben meegemaakt. Haal de magie van het circus in huis en maak van jouw kinderverjaardag een onvergetelijk spektakel!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen traktatiedoosje en is bedoeld om aan te geven dat het doosje geschikt is om eten in te bewaren.

Afmeting doosje opgebouwd: 14 x 9,5 x 12cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
14 x 9,5 x 12cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Thema
Clown
EAN code:
5413247187376
8 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst