• -10%
Traktatiedoosje Handtas
Traktatiedoosje Handtas
Traktatiedoosje Handtas
Traktatiedoosje Handtas
Traktatiedoosje Handtas

Traktatiedoosje Handtas

69 op voorraad
LG-Imports
LG8741
€ 0,89 € 0,99 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je binnenkort van plan om een kinderfeestje te organiseren? Dan is het altijd leuk om iets bijzonders te doen met de traktaties. Met deze gave menudoosjes in een handtassen thema kan jij de leukste traktaties meegeven aan jouw vriendjes. De menudoosjes zijn niet alleen perfect om snoep of kleine cadeautjes in te stoppen, maar zijn ook nog eens superleuk om te geven als cadeau.

De menudoosjes hebben een unieke uitstraling en zijn voorzien van een leuk handtassen thema. Dit maakt de doosjes extra aantrekkelijk voor jonge kinderen. Bovendien zijn ze ook nog eens stevig en duurzaam, zodat ze niet snel kapot gaan. Hierdoor zijn ze ideaal voor kinderen om hun snoepjes of andere kleine spulletjes in te bewaren.

Het leuke aan deze menudoosjes is dat je ze helemaal kunt personaliseren naar jouw wensen. Zo kun je ze bijvoorbeeld versieren met leuke stickers met de naam van het kindje dat het feestje geeft. Hierdoor wordt het geven van de menudoosjes nog specialer en persoonlijker.

Kortom, als je op zoek bent naar een originele manier om jouw kinderfeestje compleet te maken, dan zijn deze gave menudoosjes in een handtassen thema zeker een aanrader. Ze zijn niet alleen leuk om traktaties in mee te geven, maar ook om als cadeau te geven aan jouw vriendjes. Bestel ze vandaag nog en maak van jouw kinderfeestje een onvergetelijke ervaring!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen traktatiedoosje en is bedoeld om aan te geven dat het doosje geschikt is om eten in te bewaren.

Afmeting doosje opgebouwd: 14 x 9,5 x 12cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
14 x 9,5 x 12cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247087416
69 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst