• -10%
Productnaam
Stempel Zeemeermin per stuk
Productnaam
Productnaam
Productnaam

Stempel Zeemeermin per stuk

10 op voorraad
LG-Imports
LG6692
€ 0,32 € 0,35 -10%

  • Bekijk meer van Zeemeermin
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze mooie zeemeermin stempel is een geweldige manier om je creativiteit de vrije loop te laten en een persoonlijk tintje toe te voegen aan je tekeningen, kaarten of andere kunstprojecten. 

De stempel is al gevuld met inkt, dus je hoeft geen extra stempelkussen aan te schaffen. Het enige wat je hoeft te doen is de stempel op het oppervlak te drukken en je hebt meteen een mooie zeemeerminafbeelding. Dit maakt het gebruik van de stempel snel en eenvoudig en zorgt ervoor dat je altijd een perfecte afbeelding krijgt.

Er zijn 6 verschillende uitvoeringen van de zeemeerminstempel beschikbaar, die willekeurig worden geleverd. Dit betekent dat je nooit precies weet welke je krijgt, wat het nog spannender maakt. Elke stempel is zorgvuldig ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je er lang plezier van kunt hebben.

Deze zeemeermin stempel is niet alleen leuk om te gebruiken, maar ook een geweldig cadeau voor iedereen die van creativiteit houdt. Kinderen zullen vooral genieten van deze stempel en urenlang plezier beleven aan het stempelen van hun eigen tekeningen en kunstwerken.

Of je nu een beginner bent of een ervaren stempelaar, deze mooie zeemeermin stempel is een fantastische aanwinst voor elke collectie. Wacht niet langer en voeg deze stempel vandaag nog toe aan jouw kunstcollectie!

In ons assortiment vind je veel stempels in verschillende thema's en formaten. Van een Paw Patrol stempel tot houten stempels, maar ook complete sets met natuurlijk stempelkussen. Stempels zijn ook ideaal voor het versieren van tekeningen, kaarten en knutselwerkjes.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema Zeemeermin, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te stempelenprijs per stuk.

Afmeting: 4 x 2.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4 x 2.5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Zeemeermin
EAN code:
5413247066923
10 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst