• -10%
Traktatiedoosje Circus
Traktatiedoosje Circus
Traktatiedoosje Circus
Traktatiedoosje Circus
Traktatiedoosje Circus

Traktatiedoosje Circus

101 op voorraad
LG-Imports
LG8737
€ 0,89 € 0,99 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Circus Clowns
  • Bekijk meer van Circus Clowns
  • Vandaag voor 16.30 besteld, maandag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van de afsluiting van je kinderverjaardag een echt spektakel met deze feestelijke circus partybox! Deze unieke partybox is speciaal ontworpen om aan het einde van het feestje aan de kleine gasten mee te geven, zodat ze nog lang kunnen nagenieten van het circusavontuur. Met de circus partybox geef je een stukje magie en plezier mee naar huis.

De partybox is volledig in het thema van het circus, met kleurrijke afbeeldingen van clowns, acrobaten, dieren en circusattributen. De vrolijke illustraties brengen de feeststemming direct tot leven en creëren een betoverende sfeer. De kinderen zullen verrukt zijn bij het zien van deze opvallende partyboxen.

De circus partybox is ideaal om kleine traktaties en cadeautjes in mee te geven. Denk aan lekkernijen zoals snoepjes, koekjes of popcorn, maar ook aan kleine speeltjes of verrassingen. Je kunt de box personaliseren door er naamstickers op te plakken of kleine bedankkaartjes toe te voegen. Op die manier maak je de partyboxen extra speciaal en geef je de kinderen een persoonlijk aandenken aan het circusfeestje.

De partyboxen zijn gemaakt van stevig karton en hebben een handig handvat, zodat de kinderen de boxen gemakkelijk kunnen dragen. Ze zijn compact van formaat, maar bieden voldoende ruimte om verschillende traktaties en cadeautjes in te doen. Het uitdelen van de partyboxen aan het einde van het feestje zorgt voor een feestelijke afsluiting en maakt de kinderen enthousiast om naar huis te gaan.

Met de circus partybox geef je het themafeestje een extra dimensie en zorg je voor een blijvende herinnering aan een fantastisch circusavontuur. Bestel vandaag nog deze unieke partyboxen en maak van jouw kinderverjaardag een onvergetelijk spektakel!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen traktatiedoosje en is bedoeld om aan te geven dat het doosje geschikt is om eten in te bewaren.

Afmeting doosje opgebouwd: 14 x 9,5 x 12cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
14 x 9,5 x 12cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Thema
Clown
EAN code:
5413247087379
101 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst