• -10%
Traktatiedoosje Prinses
Traktatiedoosje Prinses
Traktatiedoosje Prinses
Traktatiedoosje Prinses
Traktatiedoosje Prinses

Traktatiedoosje Prinses

328 op voorraad
LG-Imports
LG8742
€ 0,89 € 0,99 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Prinsessen
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en handige manier om traktaties mee te geven op jouw volgende feestje? Kijk dan eens naar de Traktatiedoosjes in een Prinsessen thema! Deze schattige doosjes zijn perfect voor het verpakken van allerlei lekkernijen en cadeautjes. Met hun prachtige prinsessen thema zijn ze bovendien een echte eyecatcher op elk feestje.

De Traktatiedoosjes in een Prinsessen thema zijn gemaakt van stevig karton en zijn voorzien van een mooie opdruk met prinsessen, kastelen en andere prinsessenelementen. Dit maakt de doosjes niet alleen handig, maar ook nog eens heel aantrekkelijk voor kinderen. De doosjes zijn bovendien eenvoudig in elkaar te zetten en blijven stevig gesloten dankzij een handig sluitsysteem.

De Traktatiedoosjes in een Prinsessen thema zijn perfect voor het verpakken van traktaties op kinderfeestjes, maar ook voor het geven van cadeautjes. Of het nu gaat om snoepjes, koekjes of kleine cadeautjes zoals speeltjes of sieraden, deze doosjes bieden genoeg ruimte om alles veilig te verpakken. Bovendien zijn ze ook nog eens handig om mee te nemen, dankzij hun compacte formaat.

Kortom, de Traktatiedoosjes in een Prinsessen thema zijn een leuke en handige manier om jouw traktaties en cadeautjes te verpakken op jouw volgende feestje. Bestel ze vandaag nog en maak van jouw feestje een echt prinsessenfeest!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen traktatiedoosje en is bedoeld om aan te geven dat het doosje geschikt is om eten in te bewaren.

Afmeting doosje opgebouwd: 14 x 9,5 x 12cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
14 x 9,5 x 12cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Thema
Prinses
EAN code:
5413247087423
328 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst