• -10%
  • Pakket
Menubox Zeemeermin Junior 22 X 12 Cm...
Menubox Zeemeermin Junior 22 X 12 Cm...
Menubox Zeemeermin Junior 22 X 12 Cm...
Menubox Zeemeermin Junior 22 X 12 Cm Karton 24st.

Menubox Zeemeermin Junior 22 X 12 Cm Karton 24st.

9 op voorraad
LG-Imports
LG8711-24
€ 18,23 € 20,25 -10%

Dit pakket bevat


Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Zeemeermin
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Bij het organiseren van een kinderfeestje draait alles om plezier, vreugde en het creëren van mooie herinneringen. Onze Menubox Zeemeermin Junior is de perfecte aanvulling om dat magische feestje helemaal compleet te maken. Deze bundel van 24 vrolijke menuboxen is niet alleen praktisch, maar voegt ook een vleugje zeemeerminnenmagie toe aan elk festijn.

Waarom onze Menubox Zeemeermin Junior de beste keuze is voor jouw feestje:

Veelzijdig Gebruik: Deze schattige menuboxen zijn ideaal voor het serveren van snacks en lekkernijen op feestjes. Of je nu popcorn, chocolaatjes, koekjes of andere traktaties hebt, deze menuboxen bieden voldoende ruimte om alles netjes te presenteren.

Handig Handvat: Dankzij het praktische handvat kunnen kinderen hun favoriete snacks overal mee naartoe nemen. Of het nu tijd is voor een picknick in de tuin, een filmavond in de woonkamer of een feestje in het park, deze menuboxen maken het eenvoudig.

Magische Zeemeerminnen Thema: Het zeemeerminnenontwerp op deze menuboxen voegt een betoverende en speelse sfeer toe aan elk feestje. Kinderen zullen dol zijn op de vrolijke zeemeerminnenillustraties.

Praktische Bundel: Met een bundel van 24 stuks ben je goed voorbereid op feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een picknick, een kinderopvangbijeenkomst of een schooluitje, deze menuboxen zijn altijd handig om bij de hand te hebben.

Duurzaam en Milieuvriendelijk: Onze Menubox Zeemeermin Junior is gemaakt van hoogwaardig, milieuvriendelijk materiaal dat stevig en veilig is voor voedsel.

Kortom, deze Menubox Zeemeermin Junior is de ultieme keuze om jouw feestje compleet te maken. Het combineert stijl, gemak en speelsheid in één handige verpakking. Bestel vandaag nog en zie hoe deze menuboxen een glimlach toveren op het gezicht van alle kleine zeemeerminnenliefhebbers op jouw feestje!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen menubox en is bedoeld om aan te geven dat de menubox geschikt is om eten in te bewaren.

Afmetingen: 22 x 12 cm (L x B)

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 12 cm (L x B)
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
EAN code:
5413247187116
9 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst