• -10%
Stickervel Zeedier
Stickervel Zeedier

Stickervel Zeedier

602 op voorraad
LG-Imports
LG8552
€ 0,23 € 0,25 -10%

Omschrijving

Duik in de onderwaterwereld met deze vrolijke zeedieren stickers! Met deze set van 12 stickers geef jij jouw werkje in een handomdraai een zomerse uitstraling. De stickers zijn gedetailleerd en kleurrijk, waardoor ze perfect zijn voor het decoreren van schriften, notitieboekjes of agenda's. Maar ook op tekeningen en knutselwerkjes zullen deze zeedieren stickers zeker opvallen.

Of je nu houdt van kleurrijke vissen, schattige zeepaardjes of stoere haaien, met deze set stickers heb je voor elk wat wils. De stickers zijn eenvoudig te gebruiken en te verwijderen, waardoor je ze altijd op de juiste plek kunt plakken. En doordat ze van hoge kwaliteit zijn, blijven de stickers ook langdurig mooi.

Deze zeedieren stickers zijn perfect voor kinderen, maar ook volwassenen zullen ze zeker waarderen. Gebruik ze bijvoorbeeld om een persoonlijk tintje te geven aan je agenda of om je cadeautjes extra feestelijk te maken. Kortom, met deze zeedieren stickers haal je de zomer en de zee in huis!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Prijs per stickervel.
Afmeting: 11,5 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,5 x 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247085528
602 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst