• -10%
  • Pakket
Menubox Met Beker Gamer
Menubox Met Beker Gamer
Menubox Met Beker Gamer

Menubox Met Beker Gamer

227 op voorraad
LG-Imports
LG8719-LG8181
€ 1,76 € 1,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap in de wereld van gaming met onze opwindende Gamer Menubox bundel, compleet met een kartonnen Menubox en een bijpassende beker met rietje! Deze bundel is speciaal ontworpen om jouw gamer-feestjes naar een hoger niveau te tillen, met stijlvolle functionaliteit die perfect past bij de sfeer van competitie en plezier.

De stevige constructie van de kartonnen Menubox, samen met het goed sluitende deksel, garandeert dat jouw snacks en lekkernijen vers blijven, zelfs tijdens de meest intense gaming-sessies. Of je nu kiest voor hartige hapjes of zoete traktaties zoals cupcakes of koekjes, deze Menubox biedt voldoende ruimte en bescherming om jouw favoriete snacks veilig te bewaren.

Met zijn ruime afmetingen is deze Menubox perfect geschikt voor het presenteren van een gevarieerd assortiment aan lekkernijen en snacks, zodat jouw gamer-gasten kunnen genieten van een eindeloze stroom van energie tijdens hun gaming-marathons.

De bijgevoegde beker met rietje voegt een speels element toe aan de bundel en maakt het gemakkelijk om verfrissende drankjes te serveren die perfect passen bij de gamer-sfeer van het feest.

Of je nu een klein gaming-avontuur plant met vrienden of een groots gamer-feest organiseert, onze Gamer Menubox bundel is de ideale keuze voor het creëren van een onvergetelijke ervaring vol plezier en competitie.

Het foodsafe logo staat gedrukt op de kartonnen menubox en is bedoeld om aan te geven dat de menubox geschikt is om eten in te bewaren.

Het feestje is compleet met de leuke drinkbeker met rietje, ideaal voor een dit thema. Met het foodsafe logo is aangegeven dat de beker veilig is om uit te drinken. Met een inhoud van 250 ml voegt het een feestelijke touch toe aan de drinkervaring. 

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
menubox 22 x 12 cm - beker 11 x 10 x 9 cm
Materiaal
Karton en Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8740236590983
227 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst