• -10%
Notitieboekje Wilde Dieren
Notitieboekje Wilde Dieren
Notitieboekje Wilde Dieren

Notitieboekje Wilde Dieren

1005 op voorraad
LG-Imports
LG6282
€ 0,41 € 0,45 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Wilde dieren thema
  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een notitieboekje met een wilde twist? Dan is ons wilde dieren notitieboekje precies wat je zoekt! Met zijn ronde vorm en kleurrijke dierenprint is dit notitieboekje niet alleen praktisch, maar ook een echte eye-catcher.

Het notitieboekje bevat ongeveer 25 witte notitieblaadjes waar je aantekeningen, to-do lijstjes, of tekeningen op kunt maken. Of je het nu gebruikt op school, op kantoor of gewoon thuis, dit notitieboekje is de perfecte metgezel voor iedereen die snel en gemakkelijk dingen wil opschrijven.

Het wilde dieren notitieboekje is slechts een van de vele verschillende notitieboekjes die wij aanbieden. We hebben notitieboekjes in verschillende maten, vormen en prints, zodat er voor iedereen wel iets tussen zit. Of je nu op zoek bent naar een klassiek notitieboekje, een notitieboekje met een grappige print of een notitieboekje met een unieke vorm, bij ons vind je het allemaal.

Onze notitieboekjes zijn niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een geweldig cadeau voor vrienden en familie. Ze zijn praktisch en stijlvol en zullen zeker in de smaak vallen.

Kortom, ons wilde dieren notitieboekje is een must-have voor iedereen die van dieren houdt en graag dingen opschrijft. Maar ook als je op zoek bent naar een ander soort notitieboekje, ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel nu en maak van notities maken een leuke ervaring!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Prijs is per stuk en de verschillende uitvoeringen/kleuren worden willekeurig geleverd.
Afmeting: diameter 8cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 8cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5413247062826
1005 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst