Voetbal Uitnodigingen 8st.
Voetbal Uitnodigingen 8st.

Voetbal Uitnodigingen 8st.

1 op voorraad
Folat
FL26210
€ 2,75

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een creatieve en opvallende manier om je vrienden uit te nodigen voor een voetbalfeest? Zoek niet verder! Deze set van 8 dubbelzijdige voetbal uitnodigingen is precies wat je nodig hebt. De uitnodigingen zijn ontworpen in de vorm van een stadion en zullen zeker de aandacht trekken van elke voetballiefhebber.

Het dubbelzijdige ontwerp van de uitnodigingen geeft je voldoende ruimte om alle nodige details duidelijk en overzichtelijk weer te geven. Je kunt zelfs een persoonlijke boodschap toevoegen om je vrienden extra enthousiast te maken voor het feest. De uitnodigingen worden geleverd met bijpassende enveloppen, zodat je ze gemakkelijk kunt versturen en je vrienden alvast in de feeststemming kunt brengen.

Deze voetbal uitnodigingen zijn niet alleen leuk en uniek, maar ook praktisch. Ze helpen je om je feest op een speciale manier aan te kondigen en zorgen ervoor dat al je vrienden de belangrijke informatie ontvangen. Het stadionontwerp spreekt voetbalfans van alle leeftijden aan en maakt het uitnodigingsproces nog leuker en spannender.

Kortom, maak van je voetbalfeest een onvergetelijke gebeurtenis met deze set van 8 dubbelzijdige voetbal uitnodigingen in de vorm van een stadion. Met hun opvallende ontwerp en alle benodigde informatie, zijn ze de perfecte manier om je vrienden uit te nodigen en in de feeststemming te brengen. Bestel vandaag nog je set en maak van je feest een schot in de roos!

Afmeting: 15 x 10 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
15 x 10 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8714572262101
1 Product

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst