• Alleen online
Voetbal Uitdeeldoosjes 4st.
Voetbal Uitdeeldoosjes 4st.

Voetbal Uitdeeldoosjes 4st.

27 op voorraad
Folat
FL26204
€ 3,25

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar de perfecte manier om je voetbalfeest af te ronden? Zoek niet verder! Met onze 4 opvouwbare voetbal cadeaudoosjes wordt jouw feest een absolute hit, zelfs tot bij je gasten thuis. Deze unieke papieren zakjes kunnen op een driedimensionale manier worden gevouwen en bieden voldoende ruimte aan de binnenkant voor kleine geschenken of cadeautjes.

Het opvouwbare ontwerp van deze voetbal cadeaudoosjes maakt ze niet alleen handig en gemakkelijk op te bergen, maar voegt ook een speels element toe aan je feestdecoratie. Je kunt ze eenvoudig in elkaar zetten en vullen met verrassingen voor je gasten. Of het nu gaat om voetbal gerelateerde gadgets, snoepjes of andere leuke geschenken, deze cadeaudoosjes zorgen ervoor dat je gasten met een glimlach naar huis gaan.

Het voetbalmotief en de doelpuntenprint uit het stadion op de cadeaudoosjes geven een authentieke voetbalsfeer aan je feest. Het is alsof je je eigen mini-stadion hebt gecreëerd. Deze details zorgen voor een visueel aantrekkelijke presentatie die je gasten zeker zullen waarderen.

Bovendien zijn deze voetbal cadeaudoosjes niet alleen perfect voor voetbalfeesten, maar kunnen ze ook gebruikt worden bij andere gelegenheden zoals verjaardagen, sportevenementen of zelfs als cadeauverpakking voor voetballiefhebbers. Ze zijn veelzijdig en kunnen naar wens worden aangepast.

Onze opvouwbare voetbal cadeaudoosjes zijn gemaakt van hoogwaardig papier dat stevig en duurzaam is. Je kunt erop vertrouwen dat ze de geschenken veilig bewaren en dat ze een blijvende herinnering vormen voor je gasten.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke manier om je voetbalfeest onvergetelijk te maken, zijn onze 4 opvouwbare voetbal cadeaudoosjes de perfecte keuze. Bestel ze vandaag nog en maak van je feest een absolute hit tot bij je gasten thuis. Voeg een vleugje voetbalmagie toe aan je feest en creëer blijvende herinneringen met deze geweldige cadeaudoosjes!

Afmeting: 9 x 9 x 14 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
9 x 9 x 14 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8714572262040
27 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst