• Alleen online
Voetbal Prikkers, 8st.
Voetbal Prikkers, 8st.

Voetbal Prikkers, 8st.

Niet op voorraad
Folat
FL26220
€ 2,20

Meer uit de serie


  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een vleugje voetbalplezier toe aan je feest met deze unieke set van 8 party-prikkers, elk met een schattige voetbal bovenop. Deze prikkers zijn de perfecte decoratie voor voetbalgerelateerde feestjes, verjaardagen, sportevenementen en meer.

Met deze feestelijke prikkers kun je eenvoudig hapjes, cupcakes, fruit of andere lekkernijen presenteren op een leuke en speelse manier. De voetbal bovenop elke prikker voegt een sportief element toe aan je tafeldecoratie en laat zien dat je een echte voetbalfan bent.

De set bestaat uit 8 prikkers, dus je hebt genoeg om al je gasten te voorzien van een smakelijke traktatie. Plaats ze strategisch in je hapjes of gebruik ze als decoratieve accenten in een voetbalthema taart. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De prikkers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn stevig genoeg om allerlei soorten voedsel vast te houden. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en voegen direct een speels tintje toe aan je feest. Je kunt ze gebruiken voor zowel indoor als outdoor evenementen, en ze zijn ook handig voor picknicks en barbecues.

Met deze set van 8 party-prikkers met voetbaltoppers breng je de feeststemming naar een hoger niveau. Voeg ze toe aan je voetbalfeestje of gebruik ze om je favoriete voetbalteam aan te moedigen tijdens belangrijke wedstrijden. Ze zijn ook een geweldige toevoeging aan kinderfeestjes of sportevenementen.

Bestel nu deze leuke en feestelijke prikkers en maak je tafeldecoratie compleet met een voetbal thema. Deze set zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren en je feestje onvergetelijk maken. Wacht niet langer, bestel vandaag nog en zorg voor een geslaagd voetbalfeest!

Afmeting: lengte 20 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 20 cm
Materiaal
Bamboe
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8714572262200

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst