Dino Ballonnen, 6st.
Dino Ballonnen, 6st.

Dino Ballonnen, 6st.

6 op voorraad
Folat
FL61855
€ 2,79

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je binnenkort jarig of organiseer je een feestje? Dan mogen deze kleurrijke dino ballonnen niet ontbreken in je feestdecoratie! Deze set van 6 ballonnen met dino-afbeeldingen en verschillende kleuren voegt een speelse en feestelijke sfeer toe aan elke gelegenheid.

Wat is een feest zonder ballonnen? Ze zijn de ultieme feestaccessoire en zorgen direct voor een vrolijke uitstraling. Met deze dino ballonnen maak je jouw feestdecoratie helemaal af. Of je nu een verjaardagsfeestje, een themafeest of een kinderfeest organiseert, deze ballonnen voegen een leuke en kleurrijke touch toe.

Elke ballon is versierd met een mooie dino-afbeelding, wat perfect is voor de liefhebbers van deze prehistorische wezens. De verschillende kleuren geven je de mogelijkheid om een levendige en opvallende decoratie te creëren die bij de rest van je feestthema past.

Deze dino ballonnen zijn gemaakt van hoogwaardig latex en zijn gemakkelijk op te blazen. Je kunt ze vullen met lucht of helium, afhankelijk van je voorkeur. Hang ze op aan het plafond, verspreid ze over de feestlocatie of maak er een leuke ballonnenboog van. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met deze set van 6 gekleurde dino ballonnen maak je van elk feest een groot succes. Laat de kinderen en gasten genieten van de vrolijke en feestelijke sfeer die deze ballonnen met zich meebrengen. Bestel vandaag nog en maak je feest compleet met deze leuke en kleurrijke dino ballonnen!

Afmeting: Ø 30 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Ø 30 cm
Materiaal
Latex
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8714572618557
6 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst