• Alleen online
Dino Servetten, 16st.
Dino Servetten, 16st.

Dino Servetten, 16st.

12 op voorraad
Folat
FL61852
€ 1,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ga je binnenkort een (kinder)feestje vieren, of wil je iets versieren? Zoek dan niet verder, want met deze gave Dino servetten wordt het gegarandeerd een prachtig feestje! Of het nu gaat om een verjaardagsfeest voor kinderen, een bruiloft of een vrijgezellenfeest, deze servetten geven jouw party een aparte uitstraling en verrassen iedereen!

De Dino servetten zijn niet alleen functioneel, maar ook superleuk en trendy. Ze hebben een afmeting van 25 x 25 cm, wat perfect is voor het afvegen van mondjes of het schoonvegen van knoeipartijen. Maar ze dienen ook als een fantastisch decoratief element op de feesttafel. De kleurrijke en speelse dinosaurusprint op de servetten zal zeker de aandacht trekken en een glimlach op het gezicht van elke feestganger toveren.

Of je nu een themafeest organiseert of gewoon wat extra flair wilt toevoegen aan je feestdecoratie, deze Dino servetten passen perfect bij elke gelegenheid. Kinderen zullen dol zijn op de vrolijke dino's die op de servetten staan, terwijl volwassenen de unieke en speelse sfeer zullen waarderen die ze aan het feest geven.

Naast het feit dat ze geweldig zijn voor feestjes, zijn deze servetten ook een geweldige optie voor dagelijks gebruik. Ze kunnen worden gebruikt tijdens maaltijden, picknicks of gewoon om je huis op te fleuren met een vleugje dinosauruspersoonlijkheid. Ze zijn ook een geweldig cadeau-idee voor dinoliefhebbers van alle leeftijden.

Kortom, met deze gave Dino servetten maak je van elk feestje een onvergetelijke gebeurtenis. Geef je feestdecoratie een boost en verras iedereen met de vrolijke en kleurrijke dinosaurusprint. Bestel vandaag nog je eigen set en maak van je feestje een echt dino-spektakel!

Afmeting: 25 x 25 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
25 x 25 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8714572618526
12 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst