Kleurpotloden In Koker 24 Stuks...
Kleurpotloden In Koker 24 Stuks...
Kleurpotloden In Koker 24 Stuks Dinosaurus

Kleurpotloden In Koker 24 Stuks Dinosaurus

16 op voorraad
Base Toys
BK2502C
€ 3,25

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een set met kleurrijke potloden om je tekenkunsten naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze set van 24 verschillende gekleurde potloden in een koker misschien wel iets voor jou! De koker is voorzien van diverse afbeeldingen van een dinosaurus, wat het geheel extra leuk maakt voor de jongere kunstenaars onder ons.

De potloden hebben stuk voor stuk een prachtige, levendige kleur waarmee je de mooiste tekeningen kunt maken. Met deze set heb je de keuze uit maar liefst 24 kleuren om je tekeningen nog mooier te maken. De potloden zijn daarnaast ook van goede kwaliteit, waardoor ze soepel over het papier glijden en niet snel breken.

In de set zit ook een puntenslijper, zodat je de potloden altijd scherp kunt houden en fijne details kunt tekenen. Of je nu een beginner bent of een ervaren tekenaar, met deze set potloden heb je alle kleuren die je nodig hebt om jouw creativiteit te laten zien!

Kortom, deze set van 24 verschillende gekleurde potloden in een koker met dinosaurus afbeeldingen en een puntenslijper is een must-have voor iedereen die graag tekent. Of je nu een liefhebber bent van dinosaurusen of gewoon op zoek bent naar een set van goede kwaliteit, deze set potloden zal je niet teleurstellen. Bestel nu en laat je creativiteit de vrije loop!

Kleurpotloden kennen we allemaal. Het is een van de eerste creatieve materialen die we waarschijnlijk in ons handen gedrukt hebben gekregen. Zo kunnen ook de allerkleinsten creatief aan de slag met hun eigen kunstwerk. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema Dinosaurussen, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te kleuren.
Meer Dinosaurus producten vind je hier.

Afmetingen: lengte 18cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 18cm
Materiaal
Hout
Kleur
Multi
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8711295375958
16 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst