Bordjes Dino 8st.
Bordjes Dino 8st.
Bordjes Dino 8st.

Bordjes Dino 8st.

45 op voorraad
Folat
FL61932
€ 3,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een vleugje prehistorische pret toe aan je feestje met deze set van 8 gekleurde feestbordjes met een dinosaurus thema. Deze vrolijke en opvallende bordjes zijn perfect voor kinderverjaardagen, themafeestjes en andere feestelijke gelegenheden.

Elk bordje is gemaakt van stevig karton en heeft een doorsnede van 23 cm, waardoor ze ideaal zijn voor het serveren van snacks, taart en andere lekkernijen. De kleurrijke dinosaurusprint op de bordjes brengt de wereld van de dinosaurussen tot leven en zal de verbeelding van jonge feestgangers prikkelen.

Met dit dinosaurus thema serviesgoed creëer je een feestelijke en avontuurlijke sfeer. Kinderen zullen genieten van de levendige kleuren en de afbeeldingen van hun favoriete prehistorische wezens. Het is de perfecte keuze voor kleine dino-liefhebbers en zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren.

Naast het toevoegen van een speels element aan je feestje, zijn deze feestbordjes ook praktisch in gebruik. Het stevige karton zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen knoeien en gemakkelijk kunnen worden weggegooid na het feest. Dit bespaart je tijd en moeite bij het opruimen, zodat je meer kunt genieten van het feest en de kostbare momenten met je gasten.

De set van 8 gekleurde feestbordjes met dinosaurus thema biedt voldoende borden voor een feestje met vrienden en familie. Combineer ze met andere dinosaurus feestartikelen, zoals bekers, servetten en tafelkleden, om een complete dinosauruservaring te creëren. Zo maak je van je feestje een onvergetelijk avontuur voor alle kleine feestgangers.

Bestel vandaag nog deze set van 8 gekleurde feestbordjes met een dinosaurus thema en maak je feestje compleet met een vleugje prehistorische charme. Laat de dinosaurusliefhebbers brullen van plezier en geniet samen van een feest vol kleur, vrolijkheid en avontuur!

Afmeting artikel: diameter 23 cm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
diameter 23cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8714572619325
45 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst