• Alleen online
Dino Uitnodigingen, 6st.
Dino Uitnodigingen, 6st.

Dino Uitnodigingen, 6st.

49 op voorraad
Folat
FL61860
€ 2,75

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je klaar om je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen voor het meest geweldige dinosaurusfeest ooit met deze set van 6 dinosaurus uitnodigingen. Deze uitnodigingen zullen zeker de aandacht trekken en iedereen laten weten dat er een spannend dinosaurusavontuur op het punt staat te beginnen!

Met deze thematische uitnodigingen zorg je ervoor dat je feestje direct in de schijnwerpers staat. De uitnodigingskaarten zijn gedecoreerd met levendige dinosaurusafbeeldingen en vrolijke kleuren, waardoor ze perfect passen bij een kinderfeest met een dinosaurus thema. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook een leuke en opvallende manier om je vrienden uit te nodigen.

Elke set bevat 6 uitnodigingskaarten, dus je hebt genoeg om al je vriendjes en vriendinnetjes persoonlijk uit te nodigen. Schrijf eenvoudigweg de belangrijke details van je feest op de kaarten, zoals de datum, tijd, locatie en eventuele speciale instructies. Zo zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is en zich kan verheugen op het geweldige dinosaurusfeest dat op ze wacht.

Deze dinosaurus uitnodigingen zijn een onmisbaar onderdeel van je feestplanning. Ze helpen je niet alleen om je gasten op de hoogte te stellen, maar ze zorgen ook voor een geweldige eerste indruk. Je vrienden zullen enthousiast zijn om zo'n leuke en thematische uitnodiging te ontvangen en zullen niet kunnen wachten om naar je feest te komen.

Bestel vandaag nog deze set van 6 dinosaurus uitnodigingen en maak je feestplanning compleet. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit in stijl en laat ze weten dat er een geweldig dinosaurusavontuur op ze wacht. Verzeker jezelf ervan dat je feest een groot succes wordt met deze opvallende en thematische uitnodigingen.

Afmeting: 15 x 10,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
15 x 10,5 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8714572618601
49 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst