• -10%
Notitieboekje Zeemeermin
Notitieboekje Zeemeermin
Notitieboekje Zeemeermin

Notitieboekje Zeemeermin

495 op voorraad
LG-Imports
LG0393
€ 0,41 € 0,45 -10%

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Zeemeermin
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Het schrijven van notities kan soms een saaie en repetitieve taak zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met het zeemeermin notitieboekje voeg je een vleugje plezier en verbeelding toe aan je schrijfervaring. Het ronde boekje is geïnspireerd op de onderwaterwereld van zeemeerminnen en telt 25 witte notitieblaadjes.

Dit notitieboekje is perfect voor mensen die van zee- en strandthema's houden en iets zoeken dat hun verbeelding prikkelt. Het is een geweldige aanvulling op je kantoorbenodigdheden of om cadeau te doen aan vrienden en familie. Het formaat van het boekje is compact en handig, zodat het gemakkelijk in je tas past en je het altijd bij je kunt hebben.

Het notitieboekje is niet alleen leuk om naar te kijken, maar het biedt ook een geweldige schrijfervaring. De notitieblaadjes zijn gemaakt van hoogwaardig papier, waardoor je met verschillende soorten pennen en potloden kunt schrijven zonder dat de inkt doordrukt op de volgende pagina. Bovendien kun je de pagina's gemakkelijk afscheuren wanneer je ze niet meer nodig hebt.

Het zeemeermin notitieboekje is niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Het is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en is dus een geweldige keuze voor mensen die zich zorgen maken over de impact van hun aankopen op het milieu.

Kortom, als je op zoek bent naar een notitieboekje dat niet alleen praktisch is, maar ook plezier en verbeelding toevoegt aan je schrijfervaring, dan is het zeemeermin notitieboekje iets voor jou. Het is compact, handig en duurzaam, en de hoogwaardige papieren notitieblaadjes zorgen voor een geweldige schrijfervaring. Bestel er nu een en geniet van het schrijven in stijl!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema zeemeermin, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Prijs is per stuk en de verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 8 x 8 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
8 x 8 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Meisjes
Thema
Zeemeermin
EAN code:
5413247003935
495 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst