Eenhoorn Vlaggenlijn
Eenhoorn Vlaggenlijn

Eenhoorn Vlaggenlijn

11 op voorraad
Folat
FL65047
€ 3,49

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een vleugje magie en vrolijkheid toe aan elke gelegenheid met deze prachtige eenhoorn vlaggenlijn! Of het nu gaat om een verjaardagsfeestje, een babyshower, een bruiloft of gewoon een gezellig samenzijn, deze vlaggenlijn tovert elke ruimte om tot een feestelijke plek. Met zijn kleurrijke ontwerp en betoverende eenhoornafbeeldingen in de wolken, zal deze vlaggenlijn zeker de aandacht trekken van zowel jong als oud.

De vlaggenlijn heeft een indrukwekkende lengte van 10 meter en is voorzien van 15 kunststof wimpels. Elke wimpel heeft een grootte van 27 cm en is gedecoreerd met een vrolijke eenhoorn die zich tussen de wolken bevindt. Deze levendige en speelse afbeeldingen voegen een sprookjesachtig element toe aan elke feestdecoratie. Hang de vlaggenlijn op aan muren, tafels, ramen, bomen of waar je maar wilt, en creëer een feestelijke sfeer die je gasten zal betoveren.

De eenhoorn vlaggenlijn is gemaakt van duurzaam materiaal, zodat je er keer op keer van kunt genieten. Het hoogwaardige kunststof zorgt ervoor dat de vlaggenlijn bestand is tegen buitengebruik, waardoor je ook in de tuin of op het terras een magische ambiance kunt creëren. Daarnaast is de vlaggenlijn gemakkelijk op te hangen en weer op te bergen, waardoor je tijd en moeite bespaart bij het decoreren van je feestlocatie.

Deze eenhoorn vlaggenlijn is niet alleen geschikt voor speciale gelegenheden, maar kan ook gebruikt worden als dagelijkse decoratie in de kamer van een eenhoornliefhebber. Het voegt een vleugje speelsheid en fantasie toe aan de ruimte en stimuleert de verbeelding van kinderen. Het is een geweldige manier om een glimlach op ieders gezicht te toveren en een positieve sfeer te creëren.

Kortom, maak van elk feest een betoverende ervaring met deze vrolijke eenhoorn vlaggenlijn. Met zijn indrukwekkende lengte, kleurrijke ontwerp en betoverende eenhoornafbeeldingen in de wolken, zal deze vlaggenlijn de perfecte aanvulling zijn op elke feestdecoratie. Bestel vandaag nog jouw eigen eenhoorn vlaggenlijn en laat je gasten genieten van een magische en feestelijke sfeer!

Afmeting: lengte 10 meter

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 10 meter
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8714572650472
11 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst