Eenhoorn Uitdeelzakjes, 8st.
Eenhoorn Uitdeelzakjes, 8st.

Eenhoorn Uitdeelzakjes, 8st.

27 op voorraad
Folat
FL65044
€ 2,25

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag voor 16.30 besteld, maandag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je feestje onvergetelijk met deze schattige uitdeelzakjes met eenhoorns erop! Geef je vriendinnetjes een leuke herinnering aan je feestje mee en zorg ervoor dat de pret nog even doorgaat, zelfs nadat het knalfeest voorbij is.

De set bestaat uit 8 kunststof zakjes met levendige afbeeldingen van vrolijke eenhoorns erop. De kleurrijke en magische eenhoorns zorgen voor een feestelijke en betoverende sfeer. Met deze uitdeelzakjes creëer je een aparte uitstraling voor elk feest.

Vul de uitdeelzakjes met allerlei verrassingen en cadeautjes voor je gasten, zodat ze thuis nog kunnen nagenieten van het feest. Denk aan snoepjes, kleine speeltjes, sieraden of andere leuke souvenirs. De mogelijkheden zijn eindeloos! Laat je creativiteit de vrije loop en maak van elk uitdeelzakje een uniek aandenken.

Niet alleen zijn deze uitdeelzakjes perfect voor feestjes, maar ze voegen ook een vrolijke touch toe aan vakanties en speciale gelegenheden. Neem ze mee op een familievakantie, een schoolreisje of gebruik ze als traktatie op school. Waar je ook bent, met deze leuke uitdeelzakjes maak je elk moment nog leuker en specialer.

De uitdeelzakjes zijn gemaakt van stevig kunststof, waardoor ze duurzaam en praktisch zijn. Ze kunnen gemakkelijk worden gevuld en dichtgemaakt met een knoopje of een stukje lint. De zakjes zijn ook herbruikbaar, waardoor je ze keer op keer kunt gebruiken voor verschillende gelegenheden.

Bestel vandaag nog deze uitdeelzakjes met eenhoorns erop en maak van jouw feestje een magische en memorabele ervaring voor al je vriendinnetjes. Verras iedereen met deze leuke attentie en laat ze nog lang napraten over jouw fantastische feest!

Afmetingen: uitdeelzakje 29 x 18cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
uitdeelzakje 29 x 18cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8714572650441
27 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst