• -10%
Kleur je Eigen Mok Gamer
Kleur je Eigen Mok Gamer
Kleur je Eigen Mok Gamer
Kleur je Eigen Mok Gamer
Kleur je Eigen Mok Gamer

Kleur je Eigen Mok Gamer

9 op voorraad
LG-Imports
LG8209
€ 2,48 € 2,75 -10%

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je een gamer en wil je je eigen unieke mok creëren? Dan is onze complete set om je eigen kunststof mok te kleuren iets voor jou! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een persoonlijke touch toe te voegen aan je dagelijkse koffie- of theemomenten.

De kunststof mok wordt geleverd met verschillende kleurplaten met een gamer thema. Van coole gamepersonages tot epische gamelandschappen, deze kleurplaten bieden eindeloze mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten. Kleur de afbeeldingen in met de meegeleverde tekenen en maak je mok helemaal naar jouw smaak.

Wat deze mok nog specialer maakt, is de dubbele wand aan de binnenkant. Hier kun je de ingekleurde tekening plaatsen, waardoor je elke keer dat je een slok neemt, kunt genieten van je eigen kunstwerk. De dubbele wand zorgt er ook voor dat je drankje langer warm blijft en dat je handen niet nat worden.

Let op: de beker is niet geschikt voor gebruik in de magnetron of vaatwasser. Het is belangrijk om de beker met de hand te wassen om de kleurintegriteit en duurzaamheid te behouden.

Deze complete set is ideaal voor zowel kinderen als volwassenen die van gamen houden en creatief bezig willen zijn. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor verjaardagen, feestjes of speciale gelegenheden. Met deze set kun je je eigen unieke mok maken die je trots kunt tonen aan je vrienden en familie.

Laat je innerlijke gamer en kunstenaar samenkomen met onze kleur je eigen kunststof mok set. Bestel vandaag nog en geniet van het plezier van kleuren en het personaliseren van je eigen mok. Maak je koffie- en theemomenten nog specialer met deze creatieve en op maat gemaakte mok!

Afmetingen: 10,5 x 8 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
10,5 x 8 x 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247082091
9 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst