Krabhengel Groen, 36cm
Krabhengel Groen, 36cm
Krabhengel Groen, 36cm

Krabhengel Groen, 36cm

64 op voorraad
Base Toys
BK2455
€ 3,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De groene Krabhengel is een must-have accessoire voor elke jonge avonturier die graag een dagje aan zee doorbrengt. Met deze unieke hengel kunnen kinderen zich vermaken door te proberen krabben te vangen langs steigers, dijken en kades.

Het concept is eenvoudig maar oh zo spannend! Bevestig een stukje spek aan de handige knijper aan het uiteinde van de kunststoffen vishengel. Draai vervolgens aan het rad van de hengel om het spek in het water te plaatsen en wacht vol spanning. Zodra een krab toehapt, is het tijd om behendig en snel te reageren om je vangst omhoog te hijsen!

De groene Krabhengel is speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. Met een lengte van 36 centimeter is deze hengel gemakkelijk vast te houden en te bedienen, zelfs voor jongere kinderen. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de hengel bestand is tegen het zoute zeewater en langdurig plezier biedt.

Of je nu met het gezin een dagje aan zee doorbrengt of op vakantie bent aan de kust, de groene Krabhengel voegt een extra element van opwinding toe aan je strandavonturen. Laat de kinderen genieten van het vangen en bestuderen van krabben terwijl ze leren over het mariene leven en de natuur. Bestel vandaag nog deze unieke Krabhengel en maak van je dag aan zee een onvergetelijke ervaring voor de kleintjes.

Afmeting artikel: lengte 36 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 36 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Groen
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719407058140
64 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst