• -10%
Traktatiedoosje Gamer
Traktatiedoosje Gamer
Traktatiedoosje Gamer
Traktatiedoosje Gamer

Traktatiedoosje Gamer

565 op voorraad
LG-Imports
LG8767
€ 0,62 € 0,69 -10%

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een echte gamefanaat en wil je een spectaculair feestje geven met als thema Gamen? Dan zijn deze game partyboxen perfect voor jou! Met deze vrolijke en veelzijdige doosjes kun je de leukste traktaties aan je vriendjes geven of ze zelfs gebruiken als cadeauverpakking. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van jouw gamefeestje een onvergetelijke ervaring!

Deze feestelijke game partyboxen zijn speciaal ontworpen om jouw gamethema compleet te maken. Of je nu van retro-games houdt of juist fan bent van de nieuwste consoles, deze doosjes passen perfect bij de sfeer. De kleurrijke afbeeldingen van gamecontrollers, consoles en andere game-elementen zorgen voor een feestelijke en uitnodigende uitstraling.

Met deze menuboxen kun je werkelijk alles in doen wat je maar wilt. Van heerlijke popcorn en chocolade tot kleine traktaties en cadeautjes, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het ruime formaat van de boxen biedt voldoende ruimte om al jouw favoriete snacks en verrassingen mee te nemen. En dankzij het handvat kun je de boxen gemakkelijk overal mee naartoe nemen, of het nu binnen of buiten is.

Deze game partyboxen zijn niet alleen praktisch, maar ook superhandig in gebruik. Ze zijn gemaakt van stevig karton en hebben een stevig handvat, waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn. Daarnaast zijn ze eenvoudig in elkaar te zetten.

Bestel vandaag nog deze vrolijke game partyboxen en maak jouw gamefeestje helemaal compleet! Met deze handige en veelzijdige doosjes kun je jouw vriendjes verrassen met de leukste traktaties of een speciaal cadeau geven. Laat je fantasie de vrije loop en creëer een feestje waar iedereen nog lang over zal napraten. Het gamen kan beginnen!

Het foodsafe logo staat gedrukt op het kartonnen traktatiedoosje en is bedoeld om aan te geven dat het doosje geschikt is om eten in te bewaren.

Prijs per stuk.
Afmeting doosje opgebouwd: 12 x 12,5 x 6 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
traktatiedoosje 12 x 12,5 x 6cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247087676
565 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst