Mozaiekkunst Sinterklaas BT
Mozaiekkunst Sinterklaas BT
Mozaiekkunst Sinterklaas BT
Mozaiekkunst Sinterklaas BT

Mozaiekkunst Sinterklaas BT

160 op voorraad
Grafix
1630393
€ 1,79

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng de magie van Sinterklaas tot leven met ons leuke mozaïeksetje waarmee je prachtige mozaïekkunstwerken kunt maken! Dit creatieve knutselproject is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar en biedt hen de kans om hun eigen kunstwerk te creëren voor de goede Sint. Het mozaïeksetje bestaat uit kleine, zelfklevende 'steentjes' die op het mozaïekvel worden geplakt. Als beloning voor hun creativiteit kunnen ze het kunstwerk in hun schoen leggen, in de hoop op een mooi cadeautje van Sinterklaas!

Waarom ons mozaïeksetje voor Sinterklaas zo speciaal is:

Creatieve Uitdaging: Kinderen kunnen hun artistieke vaardigheden ontwikkelen en hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze kleurrijke mozaïekkunstwerken maken. Ze kunnen kiezen uit verschillende uitvoeringen en kleuren om unieke ontwerpen te maken.

Zelfklevende Steentjes: De zelfklevende steentjes maken het gemakkelijk voor kinderen om mozaïekkunst te creëren zonder dat ze lijm of andere materialen nodig hebben. Dit maakt het knutselproces eenvoudig en veilig.

Sinterklaascadeau: Nadat het kunstwerk is voltooid, kunnen kinderen het in hun schoen leggen als een speciaal geschenk voor Sinterklaas. Het is een leuke manier om betrokkenheid te creëren bij de Sinterklaasviering.

Educatief en Vermaak: Mozaïeken is niet alleen leuk, maar helpt ook bij de ontwikkeling van fijne motorische vaardigheden, concentratie en kleurherkenning bij kinderen.

Diverse Uitvoeringen: Ons mozaïeksetje wordt geleverd in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat er voor ieder wat wils is.

Bereid je kinderen voor op de komst van Sinterklaas en laat ze genieten van creatief knutselplezier met ons mozaïeksetje voor Sinterklaas. Bestel vandaag nog en geef hen de kans om hun eigen kunstwerk te maken en deel te nemen aan de vreugde van de Sinterklaasviering.

Afmeting: 32 x 20 x 0,25 cm
Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
32 x 20 x 0.25 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8715427100104
160 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst