Schilder je eigen Sinterklaas...
Schilder je eigen Sinterklaas...
Schilder je eigen Sinterklaas 3D-tegel BT

Schilder je eigen Sinterklaas 3D-tegel BT

11 op voorraad
Wins Holland
1560992
€ 5,99

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de Sinterklaasknutselset voor het beschilderen van een 3D-tegel van gips kunnen kinderen hun creatieve vaardigheden tonen en tegelijkertijd in de Sinterklaassfeer komen. Dit leuke knutselproject is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar oud en biedt tal van voordelen en plezierige elementen:

Creativiteit en Zelfexpressie: Het beschilderen van de gipstegel stelt kinderen in staat om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun eigen kunstwerk te creëren. Ze kunnen kleuren kiezen, ontwerpen bedenken en hun persoonlijke stempel drukken op het Sinterklaasthema.

Fijne Motorische Vaardigheden: Het hanteren van het verfkwastje om de details van de tegel te beschilderen, bevordert de ontwikkeling van de fijne motorische vaardigheden van kinderen. Dit is niet alleen leuk, maar ook nuttig voor hun algehele motorische ontwikkeling.

Sinterklaaspret: Dit knutselsetje omvat het beschilderen van een Sinterklaastegel, wat bijdraagt aan de feestelijke sfeer van het seizoen. Kinderen kunnen genieten van het thema terwijl ze hun kunstwerk maken.

Compleet Knutselpakket: De set bevat alles wat nodig is om aan de slag te gaan, inclusief 10 verfpotjes en een verfkwastje. Er zijn geen extra benodigdheden nodig, waardoor het een handig en compleet knutselpakket is.

Educatieve Waarde: Tijdens het knutselen kunnen kinderen kleuren herkennen, hun creativiteit ontwikkelen en hun concentratie verbeteren. Knutselen is ook een geweldige manier om probleemoplossende vaardigheden te oefenen.

Unieke Decoratie: Nadat de tegel is beschilderd en gedroogd, kunnen kinderen trots hun kunstwerk tonen en het als decoratie gebruiken. Het is een uniek aandenken dat jarenlang bewaard kan blijven.

Al met al biedt deze Sinterklaasknutselset niet alleen een leuke activiteit voor kinderen, maar ook een kans om hun artistieke kant te ontwikkelen en het feestelijke gevoel van Sinterklaas te omarmen. Het is een geweldig cadeau-idee en een leuke manier om de feestdagen door te brengen met creatieve bezigheden.

Afmeting: diameter 17,5 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 17.5 x 3 cm
Materiaal
Gips
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8711851345005
11 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst