Kleur- en Activiteitenboek A4...
Kleur- en Activiteitenboek A4...
Kleur- en Activiteitenboek A4...
Kleur- en Activiteitenboek A4 Sinterklaas BT

Kleur- en Activiteitenboek A4 Sinterklaas BT

1 op voorraad
Wins Holland
1560984BT
€ 2,79

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met het winterseizoen en Sinterklaas om de hoek, is dit kleur- en activiteitenboek met een sinterklaasthema een geweldige manier om plezier te hebben en tegelijkertijd je creativiteit en denkvermogen te stimuleren. Dit boek is ontworpen om kinderen van alle leeftijden te vermaken en uit te dagen, en het biedt tal van leuke en educatieve activiteiten. Hier zijn enkele redenen waarom dit Sinterklaas kleur- en activiteitenboek een must-have is voor de wintermaanden:

Diverse Activiteiten: In dit boek op A4-formaat vind je een scala aan verschillende activiteiten, waaronder doolhoven, telopdrachten, puzzels, kleurplaten en nog veel meer. Elk van deze activiteiten is ontworpen om de cognitieve vaardigheden van kinderen te verbeteren terwijl ze zich vermaken.

Interactieve Uitdagingen: De activiteiten in het boek variëren in moeilijkheidsgraad, zodat er voor elk kind iets te ontdekken valt. Of ze nu bezig zijn met het oplossen van raadsels of het versieren van kleurplaten, kinderen worden aangemoedigd om actief betrokken te zijn bij elke uitdaging.

Sinterklaas Thema: Dit boek staat vol met Sinterklaasafbeeldingen en -thema's, wat het de perfecte metgezel maakt voor de feestelijke periode. Kinderen kunnen zich onderdompelen in de sfeer van Sinterklaas terwijl ze spelen en kleuren.

Stickers Inbegrepen: In het midden van het boek vind je twee vellen met meer dan 50 sinterklaasstickers. Deze stickers kunnen worden gebruikt om de activiteiten in het boek aan te vullen of om andere knutselprojecten en decoraties te maken.

Educatief Plezier: Terwijl kinderen genieten van de activiteiten, ontwikkelen ze ook vaardigheden zoals probleemoplossing, tellen, kleurherkenning en hand-oogcoördinatie. Dit boek biedt dus zowel vermaak als educatieve waarde.

Dit kleur- en activiteitenboek met Sinterklaasthema is een geweldige manier om de winterdagen door te brengen terwijl je geniet van leuke uitdagingen en creatieve expressie. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud en kan zowel thuis als onderweg worden gebruikt. Maak van de Sinterklaasperiode een nog specialere tijd voor de kleintjes met dit boeiende en feestelijke boek

Afmeting: 30,5 x 21,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Materiaal
Papier
Afmetingen
30.5 x 21.5 cm
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
8711851510014
1 Product

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst