• -10%
  • Pakket
Geduldspel Sport 36 Stuks
Geduldspel Sport 36 Stuks
Geduldspel Sport 36 Stuks

Geduldspel Sport 36 Stuks

5 op voorraad
LG-Imports
LG4373-36
€ 10,76 € 11,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Daag jezelf en je vrienden uit met dit spannende doolhof geduldspel in de vorm van een voetbal! Het doel van het spel is om de juiste route uit te stippelen voor het balletje en het doolhof te doorlopen zonder vast te komen te zitten. Wie van jullie slaagt erin om de bal naar de finish te brengen?

Dit doolhof geduldspel is speciaal ontworpen in de vorm van een voetbal, wat het extra leuk maakt voor voetbalfans. Met zijn compacte formaat en draagbaarheid kun je dit spel overal mee naartoe nemen. Ideaal voor onderweg, tijdens vakanties, feestjes of gewoon voor wat vermaak thuis.

Deze grote  bundel van 36 stuks bevat vijf verschillende uitvoeringen, waardoor er genoeg variatie is voor iedereen. Daag je vrienden uit voor een wedstrijdje en kijk wie het snelst het doolhof kan oplossen. Het spel bevordert niet alleen je concentratie en oog-handcoördinatie, maar zorgt ook voor urenlang speelplezier.

Dit doolhof geduldspel is ook een geweldig idee voor cadeautjes, prijzen of als vulling voor grabbeltonnen op feestjes. Kinderen zullen dol zijn op het uitdagen van zichzelf en anderen om het doolhof te overwinnen. Het zorgt voor interactie, plezier en stimuleert het probleemoplossend denken.

Bestel vandaag nog deze bundel van 36 stuks doolhof geduldspellen in de vorm van een voetbal en beleef eindeloos speelplezier met je vrienden. Wie weet lukt het jou om als eerste de juiste route te vinden en het doolhof te verslaan. Test je vaardigheden en geniet van het spel!

Dit is een leuk uitdeelcadeautje tijdens een kinderfeest met als thema de voetballen, of als prijs voor een grabbelton. Dit geduldspel ook gebruikt worden als vulling van een piñata.

Afmeting Artikel: 5,5 x 5,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
5,5 x 5,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
8740236588393
5 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst