• -10%
Flipperspel Voetbal
Flipperspel Voetbal
Flipperspel Voetbal
Flipperspel Voetbal
Flipperspel Voetbal

Flipperspel Voetbal

915 op voorraad
LG-Imports
LG4337
€ 0,41 € 0,45 -10%

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat het voetbalavontuur beginnen met dit spannende flipperspelletje in het thema Voetbal! Dit spelletje garandeert eindeloos speelplezier voor jong en oud.

Het concept is eenvoudig maar verslavend. Trek de doorzichtige schietveer naar beneden en laat het balletje omhoog schieten. Nu is het de vraag: hoeveel balletjes krijg je in het doel?

Dit flipperspelletje is niet alleen leuk om alleen te spelen, maar ook ideaal voor competities tussen vrienden en familieleden. Organiseer een spannend toernooi en ontdek wie de beste flipperkampioen is. De competitieve sfeer zal zeker voor veel plezier zorgen!

Het leuke aan dit spel is dat het zowel geluk als behendigheid vereist. Je kunt verschillende tactieken uitproberen om je score te verbeteren en de uitdaging steeds opnieuw aangaan. Bovendien is het compacte formaat van het spel perfect om mee te nemen naar feestjes, vakanties of om gewoon lekker thuis te spelen.

Let op: verschillende uitvoeringen van het flipperspelletje worden willekeurig geleverd, wat betekent dat je keer op keer verrast zult worden. Of je nu een voetbalveld, een stadion of andere leuke ontwerpen ontvangt, het spelplezier blijft hetzelfde.

Dus, als je op zoek bent naar een spel dat garant staat voor urenlang plezier en competitie, is dit flipperspelletje in het thema Voetbal de ideale keuze. Test je behendigheid, scoor zoveel mogelijk punten en claim de overwinning! Bestel het spel vandaag nog en geniet van het voetbalthema en het enthousiasme van dit geweldige spel.

Let op: Verschillende uitvoeringen worden willekeurig geleverd.
Afmeting: 7 x 4,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
7 x 4,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247043375
915 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst