• -10%
  • Pakket
Kleurpotloden Voetbal, 6st. - 24 Pakjes
Kleurpotloden Voetbal, 6st. - 24 Pakjes

Kleurpotloden Voetbal, 6st. - 24 Pakjes

24 op voorraad
LG-Imports
LG6067-24
€ 9,23 € 10,25 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een creatief geschenk voor een voetbalfan? Of wil je wat extra plezier toevoegen aan je volgende voetbalfeestje? Ontdek dan onze Kleurpotloden Voetbal, 6 stuks per doosje, met een bundel van 24 doosjes in totaal!

Deze kleurpotloden zijn niet alleen een leuke toevoeging aan je knutsel- of tekengerei, maar ze zijn ook perfect voor het stimuleren van de creativiteit van jonge voetbalfans. Elk potlood is verpakt in een doosje met een opdruk van een voetbalthema, waardoor ze een geweldig cadeau of traktatie zijn voor voetbalfans van alle leeftijden.

Met levendige kleuren en een stevige punt zijn deze kleurpotloden ideaal voor het kleuren van tekeningen, het maken van kunstwerken of het invullen van kleurplaten met een voetbalthema. Of het nu thuis is, op school of tijdens een feestje, deze potloden zorgen voor urenlang creatief plezier.

Bestel vandaag nog onze Kleurpotloden Voetbal en laat de creativiteit stromen bij je volgende voetbalevenement of als geschenk voor die speciale voetbalfan in je leven!

Kleurpotloden kennen we allemaal. Het is een van de eerste creatieve materialen die we waarschijnlijk in ons handen gedrukt hebben gekregen.
Zo kunnen ook de allerkleinsten creatief aan de slag met hun eigen kunstwerk. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema Voetbal, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te kleuren.

Kleuren kunnen variëren.
Afmeting: lengte 9 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 9 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247160676
24 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst