Kleuren op Nummer Kleurboek Fantasie
Kleuren op Nummer Kleurboek Fantasie

Kleuren op Nummer Kleurboek Fantasie

785 op voorraad
Henbrandt
S51687
€ 0,68

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Kleuren op nummer is een eenvoudige manier om te ontspannen en tegelijkertijd een prachtig kunstwerk te creëren. Het boekje bevat 16 bladzijden met prachtige afbeeldingen, waarvan elk veld is genummerd. Hierdoor weet je precies welke kleur waar moet.

Met kleurpotloden is het een eenvoudige kwestie van de juiste kleur kiezen en de afbeelding kleuren. Dit maakt het ideaal voor zowel kinderen als volwassenen, of je nu een beginner of een ervaren kunstenaar bent.

Kleuren op nummer is een geweldige manier om te ontspannen en tegelijkertijd je creativiteit te uiten. Het is bewezen dat kleuren een positief effect heeft op de geest en helpt bij het verminderen van stress. Dit boekje biedt urenlang kleurplezier en een prachtig eindresultaat.

Het boekje is ook een geweldig cadeau voor kinderen of volwassenen die van kleuren houden. Het is een leuke activiteit voor een regenachtige dag of een rustige avond thuis. Het is ook een geweldige manier om de vaardigheden van kinderen te verbeteren, zoals concentratie, precisie en fijn motoriek.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en ontspannende manier om een prachtig kunstwerk te creëren, dan is kleuren op nummer een geweldige keuze. Met de genummerde kleurpotloden en de afbeeldingen in het boekje, is het een eenvoudige kwestie van volgen van de nummers en kleuren. Dit boekje biedt urenlang kleurplezier

Afmetingen: boekje 10,5 x 14,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
10,5 x 14,5cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5026619516874
785 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst