Stuiterbal Ruimte 6 stuks
Stuiterbal Ruimte 6 stuks

Stuiterbal Ruimte 6 stuks

31 op voorraad
Base Toys
BK1854
€ 2,45

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een leuke manier om te spelen en te genieten van het ruimtethema? Dan zijn onze zes gekleurde stuiterballen met een ruimtethema iets voor jou! Deze stuiterballen zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ze zijn ook perfect om te gebruiken als decoratie voor jouw ruimtefeestje.

Onze stuiterballen zijn gemaakt van hoogwaardig rubber en zijn ontworpen om te stuiteren als geen ander. Ze zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren met elk hun eigen unieke ruimte-ontwerp. Van een prachtige blauwe planeet tot een felrode komeet, deze stuiterballen zijn een lust voor het oog en laten je de ruimte op een nieuwe manier zien.

Daarnaast kunnen deze stuiterballen gekke sprongen maken. Of je nu je coördinatie wilt verbeteren of gewoon wilt ontspannen, deze stuiterballen zullen je urenlang stuiterplezier bezorgen.

Onze supercoole stuiterballen zijn niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Gebruik ze als stressballen op het werk, laat kinderen ze gebruiken tijdens hun speeltijd of gebruik ze om te spelen met je huisdier.

Bestel nu onze zes gekleurde stuiterballen met een ruimtethema en ervaar zelf het plezier van deze supercoole stuiterballen. Ze zijn perfect als cadeau voor kinderen en volwassenen, en zullen zeker een glimlach op het gezicht van iedereen toveren. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw stuiterballen en beleef urenlang plezier!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Afmetingen: diameter 3cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Afmetingen
diameter 3cm
Materiaal
Rubber
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
8719987398124
31 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst