• Alleen online
Klaparmband Ruimte Hip
Klaparmband Ruimte Hip

Klaparmband Ruimte Hip

203 op voorraad
Henbrandt
T51736
€ 0,39

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een coole en unieke armband? Kijk dan niet verder dan de Klaparmband Ruimte Hip! Met een tik op je pols rolt deze armband zichzelf om je pols en voegt direct wat stijl toe aan je outfit. Deze armband is perfect voor kinderen en volwassenen die van ruimtethema's houden.

De Klaparmband Ruimte Hip wordt geleverd in 6 verschillende uitvoeringen die willekeurig worden geleverd. Elke armband heeft een unieke ruimte-gerelateerde print, zoals planeten, sterren en raketten. Met deze armband voeg je niet alleen wat stijl toe aan je outfit, maar je toont ook je liefde voor de ruimte en alles wat ermee te maken heeft.

De klaparmband is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Het is gemaakt van stevig materiaal en kan tegen een stootje. Bovendien maakt het feit dat de armband om je pols klikt zonder sluiting het gemakkelijk om hem snel om te doen, of je nu onderweg bent of thuis.

Of je nu een ruimteliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en stijlvolle armband, de Klaparmband Ruimte Hip is de perfecte keuze. Koop hem vandaag nog en voeg wat ruimtestijl toe aan je outfit!

Op zoek naar een leuke gekleurde klaparmband of een Klaparmband met een thema? Bij Speelgoedfamilie.nl kunt u kiezen uit diverse klaparmbanden met verschillende kleuren en thema's. Vooral de klaparmbanden met verschillende thema's zoals de dino, piraat en eenhoorn zijn onze hardlopers. Erg leuk om uit te delen met een kinderfeestje of te trakteren in de klas of kinderopvang.
Meer producten met als thema de Ruimtevaart vind je hier.

Afmeting: 22 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
22 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
5026619517369
203 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst