• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Oogbal 48st.
Sleutelhanger Oogbal 48st.
Sleutelhanger Oogbal 48st.

Sleutelhanger Oogbal 48st.

15 op voorraad
LG-Imports
LG9796-48
€ 18,45 € 20,50 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek Plezier en Avontuur met deze bundel van 48 Sleutelhangers Oogbal - Het Perfecte Uitdeelcadeautje voor Diverse Gelegenheden!

Bent u op zoek naar een uniek en spannend cadeau voor kinderen dat hun verbeelding prikkelt en hun glimlach laat stralen? Zoek niet verder! Onze bundel van 48 Sleutelhangers Oogbal is een geweldige keuze voor verschillende gelegenheden, of het nu gaat om een kinderfeestje met een Halloween thema, kinderopvang, BSO-activiteiten of zelfs als een leuk extraatje in restaurants bij kindermenu's. Deze intrigerende sleutelhangers zullen niet alleen de nieuwsgierigheid van elk kind prikkelen, maar ook zorgen voor een dosis plezier en opwinding.

De 48 Sleutelhangers Oogbal zijn niet zomaar accessoires - ze zijn ontworpen om kinderen mee te nemen op een avontuurlijke reis naar het onbekende. Elk oogbalontwerp is gedetailleerd en kleurrijk, met een realistische uitstraling die nieuwsgierige kinderen zal betoveren. Kinderen kunnen zich voorstellen dat ze de wereld verkennen als een dappere ontdekkingsreiziger, hun eigen dinosaurusreizen maken, of hun verbeelding de vrije loop laten tijdens creatieve spelletjes. Deze sleutelhangers zijn meer dan alleen accessoires; ze zijn de start van fantastische verhalen.

De 48 Sleutelhangers Oogbal bieden een wereld van vermaak in een kleine en draagbare vorm. Elk kind kan zijn of haar favoriete ontwerp kiezen en het met zich meedragen, klaar voor spannende avonturen op elk moment. Het compacte formaat en duurzame ontwerp zorgen ervoor dat deze sleutelhangers bestand zijn tegen de speelse energie van kinderen en de tand des tijds doorstaan.

Onze sleutelhangers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die veilig zijn voor kinderen. Ze zijn zorgvuldig ontworpen en getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid. U kunt erop vertrouwen dat deze sleutelhangers een waardevolle toevoeging zullen zijn aan elke gelegenheid.Wacht niet langer en voeg een vleugje opwinding toe aan elke gelegenheid met de 48 Sleutelhangers Oogbal!

Deze sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje tijdens Halloween.

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmetingen: diameter 2,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 2,5cm
Materiaal
Metaal
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247197962
15 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst