• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Eenhoorn 48st.
Sleutelhanger Eenhoorn 48st.

Sleutelhanger Eenhoorn 48st.

14 op voorraad
LG-Imports
LG9780-48
€ 19,76 € 21,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Geef je sleutelbos een vrolijke en magische uitstraling met de Eenhoorn Sleutelhanger! Deze schattige sleutelhanger is een geweldige toevoeging aan je sleutelbos en zorgt voor een speels accent. Gemaakt van aluminium en kunststof, is deze sleutelhanger duurzaam en lichtgewicht.

De Eenhoorn Sleutelhanger heeft een witte kunststof basis met kleurrijke regenboog gekleurde manen en staart. Deze levendige kleuren voegen een speelse en magische uitstraling toe aan je sleutels. Het is een grappige eye-catcher die gegarandeerd de aandacht trekt en een glimlach op je gezicht tovert telkens wanneer je je sleutels tevoorschijn haalt.

Deze Eenhoorn Sleutelhanger is niet alleen perfect voor je eigen sleutelbos, maar ook een geweldig uitdeelcadeautje voor een kinderfeestje met het thema Eenhoorn. Met een grote bundel van 48 stuks kun je alle feestgangers verrassen met hun eigen magische eenhoorn sleutelhanger. Het zal zeker een hit zijn en een blijvende herinnering aan het feestje creëren.

De combinatie van aluminium en kunststof maakt deze sleutelhanger stevig en duurzaam, zodat hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik. Het compacte formaat maakt het gemakkelijk om aan je sleutelbos te bevestigen, maar je kunt hem ook aan je tas, rugzak of portemonnee hangen voor een extra vleugje persoonlijkheid en stijl.

Vrolijk je sleutelbos op en laat jezelf betoveren door de Eenhoorn Sleutelhanger! Bestel nu deze grote bundel van 48 stuks en geniet van de speelse en magische uitstraling die deze sleutelhangers met zich meebrengen. Maak je sleutels gemakkelijk te vinden en voeg wat vreugde toe aan je dagelijkse routine met deze grappige en betoverende eenhoorn sleutelhanger!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een dolfijn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.
Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Afmetingen: 5 x 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
5 x 4 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247197801
14 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst