• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Eenhoorn 12st.
Sleutelhanger Eenhoorn 12st.

Sleutelhanger Eenhoorn 12st.

56 op voorraad
LG-Imports
LG9780-12
€ 4,91 € 5,45 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een betoverend accessoire om je sleutelbos op te vrolijken? Zoek niet verder! Onze eenhoorn sleutelhanger is precies wat je nodig hebt. Met deze bundel van 12 eenhoorn sleutelhangers kun je niet alleen je eigen sleutelbos opvrolijken, maar ook je tas of andere persoonlijke items een speelse en magische uitstraling geven.

Deze eenhoorn sleutelhangers zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en kunststof, waardoor ze duurzaam en toch lichtgewicht zijn. De combinatie van wit kunststof met regenboog gekleurde manen en staart geeft elke sleutelhanger een uniek en kleurrijk karakter. Het levendige ontwerp maakt deze sleutelhangers niet alleen een praktisch item, maar ook een grappige eye-catcher die zeker de aandacht zal trekken.

Deze bundel van 12 eenhoorn sleutelhangers is perfect voor verschillende gelegenheden. Of je nu je eigen sleutelbos wilt opfleuren, op zoek bent naar een leuk cadeau voor vrienden en familie, of zelfs een thematisch kinderfeestje plant met een eenhoorn thema, deze sleutelhangers zijn een geweldige keuze.

De betoverende uitstraling van deze eenhoorn sleutelhangers maakt ze ook ideaal als uitdeelcadeautje. Stel je eens voor hoe enthousiast de kinderen zullen zijn om zo'n schattige en kleurrijke eenhoorn sleutelhanger te ontvangen op een feestje met het eenhoorn thema. Met een bundel van 12 stuks heb je genoeg om aan al je gasten uit te delen.

Of je nu een fan bent van eenhoorns, op zoek bent naar een leuke accessoire, of een bijzonder cadeau wilt geven, deze eenhoorn sleutelhanger bundel van 12 stuks heeft het allemaal. Bestel vandaag nog en laat jezelf en anderen betoveren door de charme van deze magische sleutelhangers!

Speelgoedfamilie.nl heeft een ruim assortiment sleutelhangers, ieder met een eigen, uniek element. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met een dolfijn, sleutelhanger met een zaklamp of een sleutelhanger in de vorm van een dinosaurus.
Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. De sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Afmetingen: 5 x 4 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
5 x 4 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
8740236589710
56 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst