Tafelkleed Dino Junior 180 Cm
Tafelkleed Dino Junior 180 Cm

Tafelkleed Dino Junior 180 Cm

14 op voorraad
Boland
BL50060
€ 2,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een echte fan van dinosaurussen en wil jij graag een uniek en leuk dinosaurus feestje organiseren? Maak dan jouw feestje compleet met het Dinosaurus tafelkleed! Dit tafelkleed is voorzien van verschillende afbeeldingen van gekleurde dinosaurussen en is perfect om jouw tafel op te fleuren tijdens het feestje.

Het Dinosaurus tafelkleed is niet alleen leuk voor kinderfeestjes, maar ook voor volwassenen die nog steeds gefascineerd zijn door deze prehistorische dieren. Het kleed is gemaakt van stevig materiaal en kan dus tegen een stootje. Bovendien is het tafelkleed eenvoudig af te nemen en schoon te maken na afloop van het feestje.

Met het Dinosaurus tafelkleed maak je jouw feestje compleet en laat je zien dat jij fan bent van dinosaurussen. Combineer het tafelkleed met andere dinosaurus decoraties en versieringen en creëer zo een unieke en sfeervolle dinosaurus thema. Jouw gasten zullen versteld staan van de leuke dinosaurus sfeer die jij hebt weten te creëren.

Het Dinosaurus tafelkleed is niet alleen leuk voor een dinosaurus themafeestje, maar ook voor andere gelegenheden zoals verjaardagen, barbecues of picknicks. Het kleed is geschikt voor binnen- en buitengebruik en past perfect bij een zomerse sfeer.

Kortom, ben jij op zoek naar een leuke manier om jouw dinosaurus feestje compleet te maken? Bestel dan vandaag nog het Dinosaurus tafelkleed en creëer een unieke en sfeervolle dinosaurus thema. Jouw gasten zullen versteld staan van de leuke decoraties en versieringen! 

Afmeting: 180 x 130cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
180 x 130cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8712026500601
14 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst