• Alleen online
  • -10%
  • Pakket
Sleutelhanger - Dino 12st.
Sleutelhanger - Dino 12st.
Sleutelhanger - Dino 12st.

Sleutelhanger - Dino 12st.

45 op voorraad
LG-Imports
LG9879-12
€ 6,02 € 6,69 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Verrijk Je Sleutelbos met 12 Schattige Dino Sleutelhangers!

Stap binnen in de opwindende wereld van prehistorische avonturen met deze set van 12 Dino Sleutelhangers. Of je nu op zoek bent naar een charmant uitdeelcadeau voor een dino-thema kinderfeestje, een unieke verrassing voor kinderopvang of BSO, of gewoon een leuke attentie voor speciale gelegenheden, deze dino sleutelhangers voegen een vleugje mysterie en plezier toe aan je dagelijkse routine.

Deze set van 12 dino sleutelhangers belichaamt de magie van de oertijd en zal niet alleen praktisch, maar ook uiterst charmant aanvoelen aan je sleutelbos. Elk exemplaar toont een schattig ontworpen dinosaurus, die kinderen en volwassenen zal betoveren met zijn unieke uitstraling. Gemaakt van duurzame materialen, dienen deze sleutelhangers niet alleen als handige sleutelorganizer, maar ook als decoratieve toevoeging aan je accessoires.

De dino sleutelhangers zijn niet alleen geweldig voor persoonlijk gebruik, maar ook perfect als geschenk voor speciale gelegenheden zoals dino-thema kinderfeestjes. Kinderen zullen in de ban raken van de fascinerende wereld van dinosaurussen en deze sleutelhangers worden hun geliefde reisgenoten. Of je nu een kinderfeestje met een dinosaurus-thema organiseert, een kinderopvang of BSO beheert, of een speels extraatje zoekt voor het kindermenu in een restaurant, deze sleutelhangers voegen een unieke dimensie toe.

Daarnaast zijn deze dino sleutelhangers ook perfect als weggevertjes voor beurzen, evenementen en promotionele activiteiten. Voeg een vleugje prehistorische vreugde toe aan je sleutelbos of accessoires met deze charmante verzameling dino sleutelhangers.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog deze set van 12 Dino Sleutelhangers om je omgeving met plezier en verbeelding te verrijken en anderen te betoveren. Voeg een speels en uniek element toe aan je dag met deze adorabele dino sleutelhangers en deel het enthousiasme met iedereen om je heen!

De verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.

Afmeting: lengte ca. 5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte ca. 5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8740236588812
45 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst